reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Wow piękne, zawsze mi się mega podoba połączenie niebieskie oczy plus ciemne włosy ❤️
Dziękuję 😊 A to prawda, mi tez się podoba takie połączenie 🙂
No to ewidentnie coś się zmienia u naszych maluchów:oops:

Cudny masz kolor oczu😍
A ja się pytam gdzie włosy kręcone?:)
Dziękuję 😊
Tutaj akurat nie mam, bo chyba suszyłam, a jak po umyciu wysuszę włosy to nie mam kręconych tylko takie lekko falowane 😋 Ale zaraz Ci pokaże zdj włosów po umyciu gdy same wyschły 😁

No ja nabiału jadłam od początku i nic nie miała. Pojawiło się to odkąd zaczęliśmy dietę rozszerzać. Swędzi ja to gdy tego nie smaruje np. Dwa dni i zrobi się to czerwone. Ale smaruje codziennie ta maścią robioną ze sterydem więc jest ok, nie drapie się.
Pediatra nic nie mówił bym odstawiła nabiału, mówił, że tak małe dzieci mają. Ale jutro będę dzwonic do dermatolog dziecięcej z polecenia od dermatolog mojego narzeczonego. Więc zobaczymy co ona mi powie na wizycie.
Ale chyba w tym czasie odstawie faktycznie nabiał na tydzień i będę oglądać. Od jutra zacznę 😁 co ja będę jadła haha 😅 tylko chyba chleb z szynką 😅
Jak się drapie można też stosować fenistil.😉

To moje naturalne 😁 a jakby padał deszcz to zrobiłyby się jeszcze większe sprężynki 😁
IMG_20210902_132221.jpg

reklama
Do góry