Wow piękne, zawsze mi się mega podoba połączenie niebieskie oczy plus ciemne włosyO proszę, oto moje oczyZobacz załącznik 1325267

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow piękne, zawsze mi się mega podoba połączenie niebieskie oczy plus ciemne włosyO proszę, oto moje oczyZobacz załącznik 1325267
No to ewidentnie coś się zmienia u naszych maluchówMój dziś nie spał od 12 do 18:30. Też zaczął się wypinać na popołudniową drzemkę. A szkoda bo jest wtedy dość marudny ale za Chiny zasnąć nie chce![]()
Cudny masz kolor oczuO proszę, oto moje oczyZobacz załącznik 1325267
DziękujęWow piękne, zawsze mi się mega podoba połączenie niebieskie oczy plus ciemne włosy![]()
DziękujęNo to ewidentnie coś się zmienia u naszych maluchów
Cudny masz kolor oczu
A ja się pytam gdzie włosy kręcone?![]()
Jak się drapie można też stosować fenistil.No ja nabiału jadłam od początku i nic nie miała. Pojawiło się to odkąd zaczęliśmy dietę rozszerzać. Swędzi ja to gdy tego nie smaruje np. Dwa dni i zrobi się to czerwone. Ale smaruje codziennie ta maścią robioną ze sterydem więc jest ok, nie drapie się.
Pediatra nic nie mówił bym odstawiła nabiału, mówił, że tak małe dzieci mają. Ale jutro będę dzwonic do dermatolog dziecięcej z polecenia od dermatolog mojego narzeczonego. Więc zobaczymy co ona mi powie na wizycie.
Ale chyba w tym czasie odstawie faktycznie nabiał na tydzień i będę oglądać. Od jutra zacznęco ja będę jadła haha
tylko chyba chleb z szynką
![]()
A to moje wiatrem suszoneTo moje naturalnea jakby padał deszcz to zrobiłyby się jeszcze większe sprężynki
Zobacz załącznik 1325274
Niestety nie ma zdjA to moje wiatrem suszone![]()
już jestNiestety nie ma zdj
Wow, pięknie masz kręcone. Pewnie gdybyś na mokro wgniotła trochę żelu to byłoby nieźle afroA to moje wiatrem suszone![]()