Patii26
Fanka BB :)
Wow, Ty to dopiero masz kręconeA to moje wiatrem suszone![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, Ty to dopiero masz kręconeA to moje wiatrem suszone![]()
O śliczneA to moje po żelu i samodzielnym wyschnięciu![]()
DziękujęWow, pięknie masz kręcone. Pewnie gdybyś na mokro wgniotła trochę żelu to byłoby nieźle afroMoje też się trochę kręcą i żel na mokrych wydobywa ten skręt ale chyba wolę siebie w prostych
![]()
A gdzie tam piszesz ,że trochę się kręcą....kręcą się i to sporoA to moje po żelu i samodzielnym wyschnięciu![]()
Zazdroszczę loczków! Ja to mam niestety proste druciaki.A to moje wiatrem suszone![]()
A to jest prawda, że jak się ma proste to się chcę kręcone i na odwrótZazdroszczę loczków! Ja to mam niestety proste druciaki.dodatkowo czasem się wywiną ale od poduszki po spaniu
zazdroszczę córce że ma włosy po tacie
![]()
To chyba z wiekiem mija, bo mi jest wsio rybaA to jest prawda, że jak się ma proste to się chcę kręcone i na odwrótJa mam kręcone a zawsze marzyłam mieć proste, gładkie i nadal bym takie chciała mieć
I też ładniej mi w prostych
![]()
Piękna jesteśO proszę, oto moje oczyZobacz załącznik 1325267
Hehe, z wiekiem mija.To chyba z wiekiem mija, bo mi jest wsio ryba
Ja mam różne włosy, zależy od okresu w życiu. Czasami mocno falowane, że powoli wchodzą w sprężynki, a.czasami lekko falowane wchodzące w proste. Co kilka lat się zmieniają. A ja patrzę, jaki akurat mają czas i je traktuję albo jak kręcone, albo jak proste. Po Dobrusi mi się fajnie kręciły, urosły za łopatki i obcięłam, bo miałam dość, a po obcięciu się zrobiły proste. Teraz znowu są lekko falowane/proste, ale nie są na tyle falowane, żeby coś z tego było, więc odpuszczam. Kiedyś się wkurzałam, że nie są ani takie ani takie, a.teraz mam na to zupełnie wylane, byle były zdrowe![]()
Twoje włosy są śliczne, nie wybrzydzajZazdroszczę loczków! Ja to mam niestety proste druciaki.dodatkowo czasem się wywiną ale od poduszki po spaniu
zazdroszczę córce że ma włosy po tacie
![]()