Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
No to super, trzymam kciuki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie mój pęcherzyk tez nie rósł jak szalony , w dniu iui mial ponad 20 byl jeden i niepekniety (miałam drugiego mniejszego ale znikl) I sie udałoSuper dziewczynycieszę się z Wami ale też zazdroszczę
... Ja byłam dziś pęcherzyk mały 17 mm. W środę 2 podejście..
Badz dobrej myśliJa jutro chwila prawdy....
Piersi bolą jak cholera mam wrażenie że obszar na około sutków i same sutki bardziej....ale to pewnie objawy na miesiączkę![]()
Daj mi troszkę tej wiaryBadz dobrej myślimnie też tak piersi bolały sutki takie wrażliwe że po schodach nie mogłam zejść bo mi piersi latały i bolały także to może dobry znak
❤
Trzeba wierzyć że się uda, udałoDaj mi troszkę tej wiaryże może to dobry znak, dziękuję
![]()
Dziękuję bardzo naprawdę za te słowaTrzeba wierzyć że się uda, udałobez tego bezsensu w ogóle podchodzić do iui I wydawać pieniążki
skoro uwierzyłaś że są szanse to trzeba się tego trzymać że się udało
![]()
a jak się nie uda to trzeba poprawić koronę i dać szanse jeszcze raz!
ale ja wierzę że nie będzie takiej potrzeby ❤
Dziękuje za takie słowaSpokojnie mój pęcherzyk tez nie rósł jak szalony , w dniu iui mial ponad 20 byl jeden i niepekniety (miałam drugiego mniejszego ale znikl) I sie udałowe wcześniejszym cyklu w 11 dc miałam 20cm dlatego pierwsza wizyta była w 11 dniu i myślałam ze juz następnego dniaa bedzie iui a tu pecherzyk 15 cm czy 13 ... I iui dopiero 15 dc byl
także nie ilość, nie wielkosc a szczęście się liczy
będzie dobrze! Musi być
![]()
To ja miałam podobnie o 18:00 zrobic zastrzyk a iui miałam mieć o 10:00 była o 11 bo opóźnienie byłoDziękuje za takie słowapodnosisz mnie na duchu... Lekarz powiedział że do jutra bd pewnie 19 mm. I mam o 20 zrobić zastrzyk żeby pęk pęcherzyk. I o 12 jedziemy na zabieg.
Ja jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w kliniceTo ja miałam podobnie o 18:00 zrobic zastrzyk a iui miałam mieć o 10:00 była o 11 bo opóźnienie byłoo 8:00 musieliśmy być oddać chłopaków na segregację i czekali w inkubatorze na podanie
![]()