reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Super dziewczyny 😀cieszę się z Wami ale też zazdroszczę😀... Ja byłam dziś pęcherzyk mały 17 mm. W środę 2 podejście..
Spokojnie mój pęcherzyk tez nie rósł jak szalony , w dniu iui mial ponad 20 byl jeden i niepekniety (miałam drugiego mniejszego ale znikl) I sie udało ;) we wcześniejszym cyklu w 11 dc miałam 20cm dlatego pierwsza wizyta była w 11 dniu i myślałam ze juz następnego dniaa bedzie iui a tu pecherzyk 15 cm czy 13 ... I iui dopiero 15 dc byl ;) także nie ilość, nie wielkosc a szczęście się liczy ✊✊będzie dobrze! Musi być :)

Ja jutro chwila prawdy....
Piersi bolą jak cholera mam wrażenie że obszar na około sutków i same sutki bardziej....ale to pewnie objawy na miesiączkę 😑😔
Badz dobrej myśli :) mnie też tak piersi bolały sutki takie wrażliwe że po schodach nie mogłam zejść bo mi piersi latały i bolały także to może dobry znak ✊✊

Daj mi troszkę tej wiary ❤️🥰 że może to dobry znak, dziękuję 😊
Trzeba wierzyć że się uda, udało;) bez tego bezsensu w ogóle podchodzić do iui I wydawać pieniążki ;) skoro uwierzyłaś że są szanse to trzeba się tego trzymać że się udało :) 🥰 a jak się nie uda to trzeba poprawić koronę i dać szanse jeszcze raz! :) ale ja wierzę że nie będzie takiej potrzeby ❤

Trzeba wierzyć że się uda, udało;) bez tego bezsensu w ogóle podchodzić do iui I wydawać pieniążki ;) skoro uwierzyłaś że są szanse to trzeba się tego trzymać że się udało :) 🥰 a jak się nie uda to trzeba poprawić koronę i dać szanse jeszcze raz! :) ale ja wierzę że nie będzie takiej potrzeby ❤
Dziękuję bardzo naprawdę za te słowa ❤️❤️❤️

Spokojnie mój pęcherzyk tez nie rósł jak szalony , w dniu iui mial ponad 20 byl jeden i niepekniety (miałam drugiego mniejszego ale znikl) I sie udało ;) we wcześniejszym cyklu w 11 dc miałam 20cm dlatego pierwsza wizyta była w 11 dniu i myślałam ze juz następnego dniaa bedzie iui a tu pecherzyk 15 cm czy 13 ... I iui dopiero 15 dc byl ;) także nie ilość, nie wielkosc a szczęście się liczy ✊✊będzie dobrze! Musi być :)
Dziękuje za takie słowa😍 podnosisz mnie na duchu... Lekarz powiedział że do jutra bd pewnie 19 mm. I mam o 20 zrobić zastrzyk żeby pęk pęcherzyk. I o 12 jedziemy na zabieg.

Dziękuje za takie słowa😍 podnosisz mnie na duchu... Lekarz powiedział że do jutra bd pewnie 19 mm. I mam o 20 zrobić zastrzyk żeby pęk pęcherzyk. I o 12 jedziemy na zabieg.
To ja miałam podobnie o 18:00 zrobic zastrzyk a iui miałam mieć o 10:00 była o 11 bo opóźnienie było ;) o 8:00 musieliśmy być oddać chłopaków na segregację i czekali w inkubatorze na podanie ;)

reklama
To ja miałam podobnie o 18:00 zrobic zastrzyk a iui miałam mieć o 10:00 była o 11 bo opóźnienie było ;) o 8:00 musieliśmy być oddać chłopaków na segregację i czekali w inkubatorze na podanie ;)
Ja jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w klinice ;)
Marta3130 przegrzebałam historie dwa dni przed iui - czyli tak jak Ty miałam pęcherzyk 17mm :) drugi co zanikł miał 15 mm i w dniu iui był niewidoczny :) Także dokładnie tak jak Ty! To dobrze znak ;)

Do góry