U
uzytkowniczkaa
Gość
Hmm dziwneZ aplikacji wynika ze 6+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm dziwneZ aplikacji wynika ze 6+1
Urlop od środy dopieroNo, ale przecież masz urlop to jak w pracy do 17?
A ja przed poronieniem straciłam właśnie wszystkie objawy i teraz myśle, ze jest podobna sytuacjaHmm dziwneale może tak twój organizm zareagował na ciążę
ja bym wolała tak niż to że mnie brzuch ciągle boli ... A już tak miałam przed poronienieniem też mnie tak ciągle brzuch bolał
Myślę że jakby było coś źle to by cię brzuch bolałA ja przed poronieniem straciłam właśnie wszystkie objawy i teraz myśle, ze jest podobna sytuacjawolałabym już wymiotować na wszystkie strony i być cała obolała chociaż wiedziałabym, ze jestem dalej w ciąży
No właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórkaMyślę że jakby było coś źle to by cię brzuch bolał![]()
Mnie tylko piersi bolą jak je dotykam i zmęczona jestem, nic innego mi nie dolega.Dziewczyny ma któraś tak, ze nie ma żadnych kompletnie objawów? Ani piersi ani jajniki nic kompletnie oprócz braku miesiączki i pozytywnego testu? Ja już panikuje ale wydaje mi się, ze coś jest nie tak.
Trzeba myśleć pozytywnie a nie nastawiac się odrazu w ten sposóbNo właśnie ostatnio jak serduszko przestało bic jednemu w 6t to brzuch mnie nie bolał bliźniak któremu pezstalo bic serduszko prawie w 10t a ja chodziłam z martwym płodem ponad tydzień kompletnie o tym nie wiedząc tez nic mnie nie bolało i ani plamki krwi, boje się, ze może będzie powtórka![]()
Nie miałam jeszcze, dopiero w czwartek idęTrzeba myśleć pozytywnie a nie nastawiac się odrazu w ten sposóbto że raz się zdarzyło nie znaczy że teraz będzie tak samo
ja staram się być dobrej myśli
a kiedy miałaś wizytę u lekarza ?