Mamafasolki
Fanka BB :)
A nie masz możliwość rozszerzenia pakietu ? Mój Medicover pokrywa chyba wszystko.Mój lekarz prywatny sam mówił że mam znaleźć kogoś na NFZ żebym za badania nie płaciłaa ten z NFZ nawet nie wiedział że chodzę prywatnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie masz możliwość rozszerzenia pakietu ? Mój Medicover pokrywa chyba wszystko.Mój lekarz prywatny sam mówił że mam znaleźć kogoś na NFZ żebym za badania nie płaciłaa ten z NFZ nawet nie wiedział że chodzę prywatnie
![]()
Ten lekarz na nfz nie musi wiedzieć przeciez ze chodzisz prywatnie. Ja idę na nfz zeby miec wiekszosc badań na nfz nie po to pracuje i płacą składki za mnie zebym nie mogla z tego skorzystać. A prywatnie ide bo prywatnie dają zdjecia usg i robią częściej niż na nfz.Dziewczyny mam pytanie. Niektóre z Was idą do giną prywatnie i na nfz. Czy cała ciążę tak robicie? Mnie to ciekawi czy jeden lekarz nie jest złyo drugiego?
Jak macie książeczkę ciąży to macie jedna cxy dwie?
Ale to było w poprzedniej straconej ciążyA nie masz możliwość rozszerzenia pakietu ? Mój Medicover pokrywa chyba wszystko.
Ale w pakiecie nie masz badań?Ale to było w poprzedniej straconej ciążyteraz chodzę do lekarza z pakietu PZU ale ma takiej opinie że pozal się Boże i nie będę do niego chodzić na NFZ też ciężko znaleźć dobrego lekarza...idę jutro na NFZ i zobaczymy i później pójdę prywatnie jak będzie wszystko ok
![]()
Miałam pakiet PZU poprzednio i nawet tomografię na niego robiłamAle to było w poprzedniej straconej ciążyteraz chodzę do lekarza z pakietu PZU ale ma takiej opinie że pozal się Boże i nie będę do niego chodzić na NFZ też ciężko znaleźć dobrego lekarza...idę jutro na NFZ i zobaczymy i później pójdę prywatnie jak będzie wszystko ok
![]()