Ojeju oby to był dobry znakJa jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w klinice
Marta3130 przegrzebałam historie dwa dni przed iui - czyli tak jak Ty miałam pęcherzyk 17mmdrugi co zanikł miał 15 mm i w dniu iui był niewidoczny
Także dokładnie tak jak Ty! To dobrze znak
![]()
reklama
Ojeju oby to był dobry znakczyli nie ma tragedii
![]()
Florestyna
Fanka BB :)
Tez na naturalnym cyklu bez wspomagaczyOjeju oby to był dobry znakczyli nie ma tragedii
![]()
Ojeju oby to był dobry znakczyli nie ma traged
Ja jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w klinice
Marta3130 przegrzebałam historie dwa dni przed iui - czyli tak jak Ty miałam pęcherzyk 17mmdrugi co zanikł miał 15 mm i w dniu iui był niewidoczny
Także dokładnie tak jak Ty! To dobrze znak
![]()
to Wyniki mojego męża przed pierwszą iui. Zobaczymy jak bd terazFlorestyna
Jak wrócę do domu to dam znać jak to u nas byłoZobacz załącznik 1325513to Wyniki mojego męża przed pierwszą iui. Zobaczymy jak bd teraz
karolcia91
Ja już dzisiaj jestem po prenatalnychWizyta z tydzień w środę sa szansę że już coś będzie❤ a Ty który dzien po iui?
![]()
Florestyna
Ojej ale się cieszę!Ja już dzisiaj jestem po prenatalnychdziecioszek ma Ok 6 cm i wyglada na to, ze wszystko jest dobrze
![]()
To tymbardziej mam nadzieję że idziemy tym samym torem
karolcia91
Trzymam kciuki!Ojej ale się cieszę!
To tymbardziej mam nadzieję że idziemy tym samym torem❤
Florestyna
Ja idę na badanie tydzień i 3 dni po terminie miesiaczkiTrzymam kciuki!Dla mnie czekanie z wizyty na wizytę ciągnęło się w nieskończoność
serduszko pojawiło się 2 tyg po terminie mięsiaczki
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
U mnie na teście nadal biel... Jutro idę na betę będzie wszystko jasne odwlekam ten dzień ,ale od jutra zaczynamy z mężem urlop więc wolę jak będziemy razem już zobaczyć ten ostateczny wynik..