Mamafasolki
Fanka BB :)
Odrzuciło mnie od....ryb! Jadłam je tonami, teraz nie mogę patrzeć na łososia. Może jak wrócimy śledzik, albo jakaś pasta. Makreli chyba nie można?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
makrela nie. A ryby tylko gotowane. Sushi odpadaOdrzuciło mnie od....ryb! Jadłam je tonami, teraz nie mogę patrzeć na łososia. Może jak wrócimy śledzik, albo jakaś pasta. Makreli chyba nie można?
ejjjj... ZjadłabymA u mnie zawsze w pierwszych tygodniach ciąży jest chcica na śledzika w śmietanieNie jadam tego w ogóle!!!! Tylko jak jestem w ciąży
![]()
U mnie właśnie wczoraj byłejjjj... Zjadłabym![]()
Wg OM 7t4d, według USG 6t2da który tydzień?![]()
ja dzisiaj na kanapkach z serkiem śmietankowym i chlebkach wasa do przegryzania. A ze śledziem i ogórkami kiszonymi to ja mam love cały czas, nawet bez ciążyU mnie właśnie wczoraj byłjak w Lidlu pakowałam do koszyka to mąż już się śmiał pod nosem
To moja ciążowa pychota
Moja mama znowu w ciąży jadła jak wściekła banany. Nie znosiła bananów i do tej pory nie lubi, a w ciąży młóciła jak wscieklaDo dziś mi wypomina, że przeze mnie musiała jeść banany
![]()
Współczuję. U mnie pęcherzyk ulokowany jest w dobrym miejscu i dość daleko, nie mam też żadnych plamień, także u mnie nie ma przeciwwskazań żadnych do uprawiania seksu.Mam taką samą sytuację pozostaje nam tylkoo czekacja dodatkowo muszę ciągle odpoczywać i ten brak seksu ehh
![]()
Jak zaszłam drugi raz, to gin dała szlaban. A jak straciłam też drugi raz to od razu mówiła, że gdyby była ciąża to żeby od razu jednak powstrzymac się od seksowO ja, mi nic o tym nie mówił. Choć nie spodziewaliśmy sie takiego szybkiego obrotu sprawy.