iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam majoweczki ze slonecznej Pragi
Jestem nadal 2 w 1. Jest cudnie,cieplo i slonecznie.Zaraz idziemy do Zoo.Pozniej odezwe sie wieczorkiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kathy, ale Ci zazdroszczę, że nad morze masz bliziutko, duzo jodu i wogóle, szum fal...hmmm...ale się rozmarzyłam, kocham morze :-) w zeszłe wakacje (w 2006r) zaręczyliśmy się w morzu...a w zeszłym roku podjęliśmy decyzję właśnie nad morzem, że jak wrócimy to do Urzędu datę ślubu ustawić, no a po powrocie z nad morza zaszłam w ciążę, więc morze dla mnie szczęśliwe chyba jest![]()

Polecam taki spacerek my tez jeżdzimy sobie do innych miejsowości bo nie są daleko ,dlatego ,że np.latem w Kołobrzegu jest masa ludzzi a lepiej w jakies mniej zatłoczone miejsce tymbardzdziej z dzieckiem

Mnie też mąż poprosił o rękę nad morzem :-).
Witajcie
Dzisiaj taki piękny dzień, podobnie jak wczoraj, aż szkoda siedzie w domku. Ale ja taka słaba jestem, wczoraj byliśmy w lesie a ja nie mogłam za daleko chodzić tak mi już ciężko. Dotego coś mnie mdli często :-(. Od paru dni piję jak smok. W samej tylko nocy wypijam litr wody. Boję się że część tej wody zatrzyma się w organiźmie i za parę dni będę wyglądać jak balon. Wiem, że to później zejdzie, ale będę musiała tak przeżyć do porodu
. Ale nic, w tak piękny dzień nawet to wydaje się nie takie złe:-).

od rana mama nakrecona bo spałam do 9 a ona musi wszystko robic tylko takie glupie rzeczy co ona robi to nikomu na nic nie potrzebne a ja juz taka slaba czasem jestem ze nie dam rade Wczoraj mialam dobry dzien to wszystko wysprzatałam gruntownie ugotowalam itd tylko po południu skurcze dostalam i koniec z takim czyms bo moja dzidzia ma sie zdrowa urodzic a poza tym my mamy juz własne zycie
wstyd normalnie ale co mam zrobic 

Kathy fotki super...no i to morze...ale Kochana Ty taka szczuplutka, pozazdrościć, żeby zauważyć brzuszek to mocno trzeba wyostrzyć wzrok
My jeździmy od dwóch lat w to samo miejsce do Kątów Rybackich, spokój cisza, a na tym nam najbardziej zależy, żeby odpocząć i miec gdzie rozłożyć kocyk na plaży i nie byc obsypanym piachem, gdy tylko ktoś przejdzie. Z zatłoczonej Wawy uciekamy w bardziej zaciszne miejsca- a zawsze jedziemy autem, więc żeby wyskoczyc do Gdańska to niedaleko, jakieś 30 min drogi, no i do Krynicy "rzut beretem", więc jak zatęsknimy za "tłokiem" lub dosyć mamy leżenia na plaży to uderzamy tam. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie wyprowadzic się nad morze

Ale juz ledwo ledwo sie dopinam jak mam jedna warstwe ciuchów bo jak jakis polar to jak mumia sie czuje ,oj niech się ciepło zrobi to ją zrzuce :-)tylko co ja założe ?????????W nic innego sie nie zmieszcze a czy to się opłaca coś kupowac na jeden miesiąc????
;-)

pierwsze pranie dzidzuśkowych rzeczy wisi pięknie za oknem w sobotę namówiłam męża co by meble poprzestawiał i jest miejsce na łóżeczko jak nic włączyło mi się wicie gniazdka
żebym jeszcze bardziej mobilna była to przy okazji świat bym ponaprawiała :-)