kasiaa91
Fanka BB :)
Ja bym się szczepiła, sama szczepiłam się karmiąc i 3 dawke wezmę w czesie starań lub ciążyU mnie dziś 2 dawka Pfizera. Narzeczony w poniedziałek. Jak wy zapatrujecie się na szczepienie przeciwko covid w okresie starań? Ja nie chciałam ale parter musiał się zaszczepić (jest kucharzem i albo ma robić test PCR codziennie albo się szczepi no także...) a skoro on to i ja stwierdziłam, że po prostu dotrzymam towarzystwa bo wiem, że w drugą stronę byłoby tak samo

Pochwalę się jeszcze metryczką, którą zrobiłam mojemu synkowi żeby miał kiedyś na pamiatkę ❤
 Pochwalę się jeszcze metryczką, którą zrobiłam mojemu synkowi żeby miał kiedyś na pamiatkę ❤ 

choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic
 choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic  więc test pewnie będzie formalnością
 więc test pewnie będzie formalnością  ale lepiej sie nie nastawiac bo lepsze mile zaskoczenie
 ale lepiej sie nie nastawiac bo lepsze mile zaskoczenie