L 

Lebkuchen_mum
Gość
Nie jestem specem jeśli chodzi o badanie nasienia ale sądzę, że nie jest źle a nawet jest ok. 4% prawidłowych to jest dobrze. Wydaje mi się, że z tymi wynikami da się naturalnie zajść jak najbardziej. Myślę, że wyniki byłyby nawet lepsze jeśli czas abstynencji wynosiłby 3 dni. 5 dni to już dosyc sporo.Dziewczyny, mamy wyniki badań. Pisze tez na tej grupie. Proszę napiszcie czy te wyniki są słabe czy mogą być przyczyna „niepowodzeń”. Wydaje się, ze tych o prawidłowej budowie jest tak małoale znowu wszystkich jest super dużo (patrząc na te dane wskazane przez laboratorium), wiec może nie jest tak zle. Echhh…

Wszystko ok, chociaż miałam wczoraj drobny alarm, a wszystko to zasługa barszczu
 Wszystko ok, chociaż miałam wczoraj drobny alarm, a wszystko to zasługa barszczu 
  Przy okazji gin ustaliła mi pierwszą wizytę na 27 października, powinno być już wszystko widać. Staram się jak najmniej panikować i myśleć tylko, że będzie dobrze
 Przy okazji gin ustaliła mi pierwszą wizytę na 27 października, powinno być już wszystko widać. Staram się jak najmniej panikować i myśleć tylko, że będzie dobrze
 . Oby tym razem było dobrze ale jak coś to pytaj, podpowiem co robić. Trzymajcie sie
. Oby tym razem było dobrze ale jak coś to pytaj, podpowiem co robić. Trzymajcie sie