reklama
TuAga
Fanka BB :)
Ja to samo, cały dzień wczoraj jęczałam, że mnie nie mdli, jak wieczorem wróciło to żałowałam, że się nie cieszyłamNo ok. Uspokoiłyście mnie. To moja pierwsza ciąża więc jeszcze nie ogarniam co jest normalne a co nie. Jak kilka dni nie miałam żadnych objawów to też zaczęłam panikować zamiast się cieszyć że w końcu lepiej się czuje![]()
Totalnie Cię rozumiem, też jestem pogubiona i to też moja pierwsza ciąża.
@outofthebox aż nie wiem co napisać, ale skoro do tego etapu jest ok i jesteś zabezpieczona ze wszystkich stron to na logikę jest ogromna szansa, że będzie ok
Tylko ze szkoda ze takie drogie.Używałam. No jak ktoś musi cała ciążę to fajne rozwiązanie
Mama2012/2020/2022
No szkodaTylko ze szkoda ze takie drogie.
Mogłoby być w ciąży refundowane jak paskiNo szkoda
TuAga
@outofthebox nie wiem czy Ciebie pocieszają takie historie z życia wzięte, ale moja koleżanka poroniła w 20 tygodniu...zaszła w ciążę 3 miesiące po tym i ma już dwulatka dziś
Druga koleżanka miała niezliczoną liczbę poronień, wiele po in vitro. W końcu się udało, urodziła zdrową córkę, a kilka lat później zaszła w ciążę naturalnie i bez żadnych komplikacji urodziła zdrowego synka
Ja wiem, że się stresujesz i pewnie czujesz, że to Twój organizm jest problemem, ale całkiem możliwe, że przyczyną była losowa, letalna wada i jedno z drugim nie miało nic wspólnego.
Moja koleżanka w tamtym roku straciła dziecko w 26tc
miała jakaś stara bliznę na macicy i cienka i nie wytrzymała i pękła. Mieszka w Holandii, zamiast ratować dziecko, chociaż próbować to pozwolili mu się udusić w brzuchu 
wg mnie w Polsce by nie czekali tylko ratowali oboje

Mama2012/2020/2022
Paski ?Mogłoby być w ciąży refundowane jak paski
reklama
Nie katujmy się negatywnymi historiami, bo prawda jest taka ze znacznie więcej kobiet w tym samym czasie urodziły zdrowe bobaski. Bądźmy dobrej myśli. Pewnie mało jest teraz kobiet które nie przeszły jakiejś traumy i ciężkich doświadczeń. Nie oglądajmy się za siebie. Ja wierzę w moje maleństwo. Wierzę , że wszytko bedzie dobrze. A jeśli los zadecyduje inaczej- trudno, trzeba żyć dalej. Mamy tylko jedno życie!
Podziel się: