Na Cukrzyca ciążowa i życie po niej jest wątek może masz ochotę dołączyć?Zleeeci...
A tak poważniej to też już bym chciała maj/czerwiec i szczęśliwe rozwiązanie... A nie tyle stresów![]()
reklama
GratulacjeCześć dziewczyny
Czytam ten wątek od pewnego czasu i w końcu zdecydowałam się sama coś napisać.
Ostatnią miesiączkę miałam 26.08, pozytywny test 30.09. Dzisiaj u ginekologa zobaczyłam zarodek i serduszko
Termin według om to 1.06![]()
Passtelova
Fanka BB :)
A co ci się dzieje z sercem?Dziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
Co jest z serduszkiem?Dziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
Ja juz czekam jestem nastepna. Stres niesamowity. Zaraz tu zejde na zawał
Magdalena09
Hmmmm
Też wg om mam na 1.06, wg wielkości pęcherzyka z ostatniego USG na 2.06 a z wielkości zarodka 5.06...Cześć dziewczyny
Czytam ten wątek od pewnego czasu i w końcu zdecydowałam się sama coś napisać.
Ostatnią miesiączkę miałam 26.08, pozytywny test 30.09. Dzisiaj u ginekologa zobaczyłam zarodek i serduszko![]()
Termin według om to 1.06![]()
Gratuluję

Dziś o 19.15 idę na USG... Zobaczymy - mam nadzieję, że serduszko nie przestało bić bo na ostatnim USG już było
Jetkaa
Który tydzień? Oby badania wyszły dobrzeDziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
reklama
MamaLama
Mam zawroty głowy (i to takie fest, az mi się ciemno robi), kołatanie serca. Mialam już podobnie w poprzedniej ciąży więc dr woli chuchać na zimne.A co ci się dzieje z sercem?