Jetkaa
Fanka BB :)
Daj odrazu znać jak będziesz miała wynikiO tak!
Zbieram się właśnie na betęMuszę jeszcze pojeździć i poszukać heparyny, bo miałam wczoraj problem z wykupieniem i oskubalam zapasy mamy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj odrazu znać jak będziesz miała wynikiO tak!
Zbieram się właśnie na betęMuszę jeszcze pojeździć i poszukać heparyny, bo miałam wczoraj problem z wykupieniem i oskubalam zapasy mamy
![]()
Ja tak mamCzy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej?
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Ja w ogóle mam mały apetyt, a do słodkiego mnie przestało ciągnac, ale mam wrażenie że to właśnie po czymś słodkim mam większe mdłości niż normalnie [emoji1745]Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? [emoji848]
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Super wieści, trzymam kciuki...Jestem po wizycie. Krwawienie musiało być tylko z szyjki macicy, bo kanał jest całkowicie zamknięty, pęcherzyk nietknięty, endometrium ładne, nie wygląda to na poronienie. Przynajmniej tak pokazuje USG. Jutro beta i muszę sprawdzić przyrost, wtedy też będzie coś więcej wiadomo![]()
Coś się stało?Jestem mega wrażliwa, jak czytam o krwi itp. robi mi się słabo. Nadrabiałam dziś wątek i było o igłach. Zemdlałam w pracy :/ Uderzyłam łukiem brwiowym w klamkę i głową o płytki. Same przygody od rana.
Tuttifrutti00 trzymam kciuki <3
Dopisz mnie na listę 25.10 mam wizytę...Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
@Paulina_N - wizyta 21.10
@Jetkaa - wizyta 21.10
Powodzenia Dziewczyny!!Za piękne widoki!
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@Mayred91 - wizyta 25.10
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
@Jetkaa - wizyta 25.10 NFZ
@chucherko - wizyta 25.10
@MiMi86 - wizyta 26.10
@MoniaMarz - wizyta 27.10
@MamaMonia - wizyta 28.10
@Marta509 - wizyta 28.10
@Magdalena09 - wizyta 30.10
@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać![]()
Będzie tylko kilka siniaków, ale tak to dobrze. Muszę po pracy trochę odpocząć chybaSuper wieści, trzymam kciuki...
Coś się stało?
Dopisz mnie na listę 25.10 mam wizytę...
Mnie też słodkie mdli, jedynce to mogę w ilości nieograniczonej to kiszone i woda z nichJa w ogóle mam mały apetyt, a do słodkiego mnie przestało ciągnac, ale mam wrażenie że to właśnie po czymś słodkim mam większe mdłości niż normalnie [emoji1745]