Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Ja już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutroJa w piątek 3 podejście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutroJa w piątek 3 podejście
Trzymam kciuki za CiebieJa już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutro![]()
Ale Wam zazdroszczę Dziewczyny mi pewnie ten miesiąc będzie ciągnął się wieki....Trzymam kciuki za Ciebie![]()
Może i tez dobrze trochę odpoczniesz ja coraz bardziej mam ochotę odpocząć od tego wszystkiegoAle Wam zazdroszczę Dziewczyny mi pewnie ten miesiąc będzie ciągnął się wieki....![]()
Mój Mąż też tak mówi, że odpocznę od leków itp. i może to i racja , zobaczymy może ta przerwa coś pomożeMoże i tez dobrze trochę odpoczniesz ja coraz bardziej mam ochotę odpocząć od tego wszystkiego![]()
O widzisz no to jesteś zabezpieczona i może akurat się uda, ale poczekaj na wyniki może jesteś jeszcze przedJa dalej siedzę w klinice miałam monitoring są jakieś małe jajeczka i jeden 15 mm malutki
14dc pierwszy cykl z clo być może jest po ptakach albo jeszcze daleko do tego dnia pytał czy się wczoraj nic nie działo a się właśnie działo coś zakuło i tak pomyślałam ze oby to nie to czekam na progesteronu się okaże czy cykl stracony czy jest jeszcze szansa
Dobrze ze działaliśmy z mężem we wtorek może to wystarczy![]()
Dlatego właśnie ja też się załamałam że będę miała jeden cykl stracony...ale trudno już się z tym pogodziłam i podchodzę za miesiąc i mam nadzieję, że tym razem się udaTrochę jestem zła bo dał mi to clo czytałam ze może się przyspieszyć po tym i kazal mi tak późno przyjść :/ jeśli cykl stracony to zostaje nam jeszcze jeden póki badania ważne i znowu trzeba będzie wydawać na badania