reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek dziewczynki! Wczoraj miałam dośc przykry wieczór. Rodzice do mnie przyjechali, bo byli sprawdzic co się dzieje z ojczymem mojego taty. No i niestety musieli się włamac z policją do jego domu, znależli go:-( Nie utrzymywałam z nim kontaktu ale to trochę smutne żeby tak odejśc bez nikogo bliskiego:-(
Aluśka współczuję bardzo sytuacji w domu:-(

reklama
Niech mnie ktos przytuli bo sie zarycze :(...
On mnie zostawil i sie wyprowadza... Jak ja mam dac sobie teraz rade,,, Jestem zalamana i nie moge przestac plakac...

Niech juz mama wroci z pracy... :-( nie chce siedziec sama :-( mam za duzo glupich mysli...
Jestem w takim stanie jak po porodzie... Depresja..

Aluśka olej go nie zwracaj na nirego uwagi i będzie si:-) Dobrze że M cie poparł:-)
Cara biedulko zobaczysz wszystko sie ułoży, będziesz 100 razy szczęśłiwasza bez niego jak z nim:-) Jestem tego pewna daj sobie trochę czasu i napewno wszystko sie ułozy:-)
Anaconda smacznego hi:-)
Sikoreczka faktycznie przykre:-( Ale co zrobić...
My chyba zaraz wychodzimy bo jakos tak przybita jestem tym wszystkim....Samotność nie jest dla mnie:-(.

Bodzia mi dobrze napisala na gg.... Jestem twarda z zewnatzr ale wszystko chlone jak gąbka...

Jak mam sie wziasc w garsc? Nie umiem :(...

Asiulinko spóżnione ale
szczere życzenia z okazji Twojego
wczorajszego święta:-)
Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.

kwiat31wg9.gif

W miescie dowiedzialam sie ze 4 kwietnia M sie wyprowadza do wrocka...
Poryczalam sie na srodku sklepu...
W ramach ":uspokajania" dostalam spodnie, buty, i torebke do butow... Zolta...

A i tak jestem wciaz rozryczana :-(...

Aaaa w srode fryzjer :-)
Wiesz trochę to dziwne że daje Ci prezenty-a Ty je przyjmujesz choć wiesz jaki jest. A co do fryzjera to co zamierzasz zrobić?

Dzień dobry Kobitki :tak::-D

Moje dziecko od godziny już nie śpi :baffled: .....teraz bawi się grzechotką :tak:....skąd ona ma tyle energii :crazy:

Poza tym to wczoraj miałam mały sajgon w domu :crazy:
Potrzebuję walca bo inaczej gołymi rękami zatłukę swojego szwagra........nienawidzę go:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Skąd ja to znam!
U nas "kochany" tatus ma juz dupe na boku (starczyl na to weekend)...

Wyprowadza sie do wrocka do nowej pracy, bedzie tez blisko niej bo beda razem nawet pracowac...
Do tej pory noe wyrazil nawet checi przed wyjazdem zeby malego zobaczyc... A od piatku go juz nie bedzie :-/...
Zreszta juz zapowiedzialam ze go nie wpuszcze, wizyty ma w 2 i 4 sobote miesiaca ustalone sadownie wiec niech sie wtedy zjawi synka ogladac :-/
Jego matka do mnie dzwonila. Jest wkurzona i to strasznie. Nie sadzila ze ma takiego dupka za syna. Chociaz chwilami zastanawiam sie czy jej wierzyc...
W kazdym razie chce sie ze mna spotkac i pogadac...
No i bardzo dobrze że się wyprowadza! Lepiej nie być z kimś niż ciągle płakać i załamywać się przez niego!
wyspać to się wysapałam może dlatego że sie wcześniej spać położyłam bo byłam bardzo zdenerwowana przez tego kretyna:wściekła/y::wściekła/y:

Już piszę co się stało .....i postaram sie nie kląć...
Mianowicie wczoraj jak tylko małż wrócił z pracy musiał usiąść za kompem u wypełnić ważne dokumenty więc mu nie przeszkadzałam żeby się nie pomyli i zajęłam się zabawą z Amandzią :tak: a tu nagle do nas do pokoju jak gdyby nigdy wlazł Maciek mój szwagier i mówi że on chce sobie pogodę sprawdzić Przemek do niego że nie teraz bo ma coś ważnego do zrobienia a ten że on chce tylko pogodę :crazy: aż zaczął się debil jeden wydzierać że on chce tylko pogodę i chciał myszkę zabrać... jak mały rozwydrzony bachor....
No aż w końcu Przemek się wkurzył (a jest bardzo spokojnym człowiekiem) i kazał mu się wynosić od nas z pokoju a ten nadal swoje :wściekła/y:
Dodam jeszcze ze ten debil ma w swoim pokoju telewizor także mógłby sobie ją obejrzeć.:wściekła/y: albo sprawdzić na telegazecie

Ja też się zdenerwowałam i kazałam mu natychmiast wychodzić bo na wymioty mnie zbiera jak go widzę :crazy: a ten że przekabaciłam Przemka na swoją stronę i że on jest ważniejszy niż ja bo on jest jego bratem a ja tylko żoną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mężuś opowiedział że miara sie przebrała ... wziął go za fraki i wypierdzielił z pokoju...
A ten jeszcze na korytarzu się wydzierał pajac jeden.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ile on ma lat?

Oj Aluska przeciez maz stanal za Toba i po co sie przez glupiego matolka zloscic? To on ma problem!

Niech mnie ktos przytuli bo sie zarycze :(...
On mnie zostawil i sie wyprowadza... Jak ja mam dac sobie teraz rade,,, Jestem zalamana i nie moge przestac plakac...
Koffana,wydaje mi się że tak będzie lepiej!Dawałaś sobie radę tyle czasu to i dasz teraz! I wkońcu będziesz miała spokojne życie-choć teraz Ci trudno w to uwierzyć!!!Zobaczysz! A skoro ma inną to nie ma za kim płakać!!! To frajer...

Niech juz mama wroci z pracy... :-( nie chce siedziec sama :-( mam za duzo glupich mysli...
Jestem w takim stanie jak po porodzie... Depresja..
Nie łam się! I idź do tego psychologa-on napewno Ci pomoże!

reklama
Do góry