reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też bym miała...
Ja wywaliłam wszystkie prezenty, podarła listy i kartki i teraz na spokojnie czasem żałuje;-)Zawsze to miłe wiedzieć,że ktoś nas kiedys tak kochał..Ale żałuje po 6 latach;-)
No właśnie... Ja podarłam zdjęcia i teraz też bardzo żałuję bo wkońcu coś takiego było w moim życiu...;-)

reklama
Proszę bardzo:-) Częstujcie się kobitki
rzeczy58.gif

iiwka wczorajsze zakupy to z mama... Probowala mnie uspokoic i kupowala co chcialam... kredyt wziela wiec przy kasie jest :-(

Od M nic nie wezme... Mam ochote wypierdolic za okno pierscionek zareczynowy i bizuterie od niego...

Cara moim zdaniem tak jak i innych dziewczyn powinnas dac sobie z nim spokoj. Jest ojcem Adasia i bedzie w Wasym zyciu, ale nie musi wclae Ci zycia uprzykrzac. Bodzia dobrze pisze. Ja dodam ze powinnas skupic sie na sobie, swoich pasjach i zaiteresowanaich. No i masz cudownego synka dla ktorego przeciez wszystko ...

Wiecie co lenia mam okropnego...
Mam na mieście tysiąc rzeczy do załatwienia....
Z Lolem chciałam na plac zabaw iśc...No i tyłka mi sie ruszyć nie chce..A wszystko przez to,że o 5 przyszedł es z banku.Cholibka...
Madzka a ty kaj się chowasz??????????
Innaa miałaś napisać, co Olinek na placu zabaw wyprawiał...
Lachonyyyyyy bo ja zaraz znikam.....
też bym poszła na plac zabaw ale Adriano od rana tak mocno kaszle że chyba tylko na spacerek i szybkie zakupki poleziem:sorry2:Mam nadzieję że mu zacznie przechodzic:dry:

reklama
Do góry