reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja mam plac zabaw pod blokiem :-)

a ja wielkie podwórko z toną piachu prawie na środku! i huśtawę na 4 osoby!:-D:-D:-D:-D
Ale Wam zadroszcze...Nasze podwórko w zeszłym roku jeszcze dało się przeżyć w tym woła o pomste do nieba!!!Może jak wreszcie je posrzątaja bo na razie strach dziecko na nie puuścić..Jeszcze by się pokaleczyło:crazy::crazy:

Wypadałoby się ubrac bo moi rodzice są niedaleko i załatwiają sprawy z pogrzebem więc możliwe że wdrepna na kawe. A ja w piżamie:-p Nie chce mi się ubierac, dzieci ubrane łóżko pościelone, pośniadane a ja nie:happy:

Cara super:-D
Dobra Lachony koffane.Dziecię ubrane, matka tyż to my romib rząd i zmykamy stąd bo mały woła "Da, da" i za ręke ciągnie:-D:-D

Miłego spacerku Bodzinko
kreskowki03.gif

reklama
Do góry