reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witaj Kasiu :)
echhh dzieci sasiadki 3-y tyg w domu po ospie siedzialy i nasz Kuba tez wyglada ze tyle posiedzi. Moje plany na dzis sa malo ciekawe : jak Kuba bedzie spal skoncze prasowanie, potem poczytam i obiad ugotuje. Pod wieczor pojade na jakie zakupy do marketu...nuuuuuuuuuuuuuuudaaaa

reklama
cześć Lachony

Już myślałam zę do was dziisja nie dotre:crazy: mialam tyle prasowania ze od 9 nad nim stałam:crazy::baffled: ehhhh ale nareszcie skonczyłam i tera zide małego połozyc wiec jak tylko usnie to ......BB całe moje:-D:-D;-) w koncu cos poczytam:sorry2:

Cześć Lachonki.:-)
My bylismy u lekarza. Maciuś dostał antybiotyk. Może to mu pomoże, bo aż nie mogę patrzeć na niego -tak mi go szkoda.W zasadzie od 3 dni nic nie je. A jak już zje, to za chwilę i tak zwymiotuje.:-( A Grześ przeziębiony (ma brzydki kaszel). Dostał Euraspal. Mam nadzieję, że na tym sie u niego skończy.

Dzień doberek dziewczynki! Wczoraj miałam dośc przykry wieczór. Rodzice do mnie przyjechali, bo byli sprawdzic co się dzieje z ojczymem mojego taty. No i niestety musieli się włamac z policją do jego domu, znależli go:-( Nie utrzymywałam z nim kontaktu ale to trochę smutne żeby tak odejśc bez nikogo bliskiego:-(
Przykro mi.:-( Masz racje, to okropne umierać tak w samotności...

Aluśka współczuję bardzo sytuacji w domu:-(

Asiulinko spóżnione ale

szczere życzenia z okazji Twojego
wczorajszego święta:-)
Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.

kwiat31wg9.gif
dzięki wielkie:-)

Ja podarlam zdjecia z bylym, z ktorym obecnie sie kumpluje...

Mam pecha w milosci :(.... Chyba nie warto kochac :-(

Pierscionek chyba sprzedam... Biale zloto z brylantem...
ZŁOTY PIERSCIONEK Z BRYLANTEM VS/H 0.02ct! (337130623) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiście, że watro kochać!:tak: Po prostu jeszcze nie spotkałaś kogoś godnego kochania.:tak: Zobaczysz, młoda jesteś, całe życie przed Tobą. Głowa do góry.:-)
A pierścionka bym nie sprzedawała, jeśli nie masz ochoty go nosić, to może schowaj dla Adasia.

witaj Kasiu :)
echhh dzieci sasiadki 3-y tyg w domu po ospie siedzialy i nasz Kuba tez wyglada ze tyle posiedzi. Moje plany na dzis sa malo ciekawe : jak Kuba bedzie spal skoncze prasowanie, potem poczytam i obiad ugotuje. Pod wieczor pojade na jakie zakupy do marketu...nuuuuuuuuuuuuuuudaaaa
Nie martw się, nie jesteś sama. Ja też siedzę w domku.:-)

A tak w ogóle, to zrobiłyście już komuś psikusa?;-)
primaaprilis1.gif

Oj biedne Twoje chorowitki asiulinka, caluski
Antybiotyk pomoze. My w tym roku juz dwa razy antybiotyki mielismy. Dzis dalam ostatnia dawke Kubie, teraz tydzien jeszcze LacidoBaby.

reklama
Pochwalę się wam moją małą Lachonką;-) Ostro ostatnio wyrosła i wszystkie spodnie z niej zjeżdżają:tak:

Aha nie wiecie może ile od antybiotyku można szczepic? Bo zapomniałam się wczoraj spytac:sorry2:

Do góry