reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ojej ojej ... przykro czytac takie rzeczy.... wspolczuje szczerze dziewczyny... my na szczescie mieszkamy sami, ale jak tylko przychodzi do nas siostra mojego meza to zaraz cos komentuje, nie mowie zeby byla jakas zla ale to takie wkurzajace...!

reklama
To na razie sie nie bierz..Pozwól sobie na płacz, żałobe po związku..Idz do psycholga, pomoże Ci.:tak:Wyznacz sobie czas,że np.dwa, trzy tygodnie będzisz opłakiwała związek a potem spróbujesz dojśc do siebie.Nie rób się twarda za wszelką cene.Utrata człowieka, którego się kochało boli jak cholera i to normalne,że boli i że czujesz się fatalnie.Płacz jeśli to przynosi Ci ulge....Tule Cię mocno..Aż za dobrze wyobrażam sobie co przeżywasz.Niektórych facetów to................

Dzień Dobry Dziewczęta.Trochę was zaniedbywałam , ale to przez mojego lubego, który to spędził 3 dni pod rząd w domku.No to teraz troszkę nadrobię :-)
a ja pocwiczylam ze HO HO HO za wszytstkie lachony i nie lachony po wsze czasy (czekam na podziekowania ;-)

To ja tez potanczylabym .... zapuscie mjuzik..
Meg, baaaardzo dziękuję i jestem wdzięczna. Jakbyś jeszcze mogła jakieś konkretniejsze ćwiczenia na brzuch dołożyć to bedzie super:tak:
U nas "kochany" tatus ma juz dupe na boku (starczyl na to weekend)...

Wyprowadza sie do wrocka do nowej pracy, bedzie tez blisko niej bo beda razem nawet pracowac...
Do tej pory noe wyrazil nawet checi przed wyjazdem zeby malego zobaczyc... A od piatku go juz nie bedzie :-/...
Zreszta juz zapowiedzialam ze go nie wpuszcze, wizyty ma w 2 i 4 sobote miesiaca ustalone sadownie wiec niech sie wtedy zjawi synka ogladac :-/
Jego matka do mnie dzwonila. Jest wkurzona i to strasznie. Nie sadzila ze ma takiego dupka za syna. Chociaz chwilami zastanawiam sie czy jej wierzyc...
W kazdym razie chce sie ze mna spotkac i pogadac...
Cara, kochana odpuść go sobie, on nie jest tego wart.
LACHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONY GDZIE WYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Tu....
megusku mieta bedzie jeszcze dlugo...
Szybko sobie nikogo nie znajde. BO co kogos poznam to slysze ze "cudzego bachora wychowywac nie bede" :-/...
Co to za gatunek...
Nie załamuj się i szukaj dalej, warto.
Asiulinka STOOOO LAAAAAT STOOO LATTTTT
Dołączam się.Spóźnione, ale szczere życzenia. Sto lat Asiulinko!!!!
Asiulinka dla Ciebie zmiana avatarka:-D:-D
No no Bodzia, ale z Ciebie ciacho...

Dolaczam sie do zyczen

Pogoda piekna ...

Maly dzisiaj jak czekalismy na moja mame smigal ze mna za raczke :-D
I do wozka pozniej ciezko go bylo wsadzic

W miescie dowiedzialam sie ze 4 kwietnia M sie wyprowadza do wrocka...
Poryczalam sie na srodku sklepu...
W ramach ":uspokajania" dostalam spodnie, buty, i torebke do butow... Zolta...

A i tak jestem wciaz rozryczana :-(...

Aaaa w srode fryzjer :-)
Cara, kopnij go w dooooope, ale tak porządnie i raz na zawsze daj se z nim spokój.

Sikoreczka to fajsko, że obeszło się bez antybiotyków i że oskrzela czyste. Pewnie przez te zmiany pogodowe jakaś paskuda atakuje górne drogi oddechowe:dry::dry: No i brawo dla Madzi ze dzielnie dotrwała do końca kłujek;-):tak:pozmywane, proszzzzzzzzzzzzzz
zmywarka.jpg
imgres
Madźka, moge cuś tam jeszcze dorzucic??? Please:tak::tak::tak::tak::tak:

iiwka wczorajsze zakupy to z mama... Probowala mnie uspokoic i kupowala co chcialam... kredyt wziela wiec przy kasie jest :-(

Od M nic nie wezme... Mam ochote wypierdolic za okno pierscionek zareczynowy i bizuterie od niego...

iiwka wczorajsze zakupy to z mama... Probowala mnie uspokoic i kupowala co chcialam... kredyt wziela wiec przy kasie jest :-(

Od M nic nie wezme... Mam ochote wypierdolic za okno pierscionek zareczynowy i bizuterie od niego...
Też bym miała...
Ja wywaliłam wszystkie prezenty, podarła listy i kartki i teraz na spokojnie czasem żałuje;-)Zawsze to miłe wiedzieć,że ktoś nas kiedys tak kochał..Ale żałuje po 6 latach;-)

A to inaczej zrozumiałam bo nie napisałaś że z mama. :-(
Wiesz może nie watro się pozbywać pamiątek po nim bo i tak zawsze jedna pozostanie-wasz synek! A tak to przynajmniej pierścionek będziesz miała:-D

Też bym miała...
Ja wywaliłam wszystkie prezenty, podarła listy i kartki i teraz na spokojnie czasem żałuje;-)Zawsze to miłe wiedzieć,że ktoś nas kiedys tak kochał..Ale żałuje po 6 latach;-)

Ja podarlam zdjecia z bylym, z ktorym obecnie sie kumpluje...

Mam pecha w milosci :(.... Chyba nie warto kochac :-(

Pierscionek chyba sprzedam... Biale zloto z brylantem...
ZŁOTY PIERSCIONEK Z BRYLANTEM VS/H 0.02ct! (337130623) - Aukcje internetowe Allegro

a dla rozladowania troszke atmosfery dodam, ze dzis z samego ranka przed praca jak zwykle moj maz bawil nicolke. no i musial zmienic jej pampersa bo miala mokro.ja w tym czasie drzemalam:)az wyrwal mnie z tej drzemki krzyk meza- okazalo sie, ze gdzy zmienial pampersa nicola w tym czasie zrobila kupke,ale jakas wyjatkowo rzadka i doslownie wystrzelila nia w lukasza:)hihi - a dobrze mmu tak- niech wie co potrafi jego corcia:)

reklama
Wiecie co lenia mam okropnego...
Mam na mieście tysiąc rzeczy do załatwienia....
Z Lolem chciałam na plac zabaw iśc...No i tyłka mi sie ruszyć nie chce..A wszystko przez to,że o 5 przyszedł es z banku.Cholibka...
Madzka a ty kaj się chowasz??????????
Innaa miałaś napisać, co Olinek na placu zabaw wyprawiał...
Lachonyyyyyy bo ja zaraz znikam.....

Do góry