reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Madżka koffanie to jak ty chętna to ja ci moje zmywanie podrzucęBuziole dla Twojej dzieciarni:-):-):-) niech zdrowieja bo trzeba po kwietniowym słoneczku brykac;-);-). Sikoreczka dawaj ten bajzel do mnie bo ja dziś na fali;-)
My już po spacerze, Szymek wmłócił zupkę jazrynkowa a teraz maltretuje paczke chusteczek. Ja lecę gary opitolić i jakiś obiad wydumać
![]()

Wróciliśmy od lekarza. Madziucha zasnęła po drodze a Adrianek ogląda Kudłaty i Scooby-Doo (żegnajcie Chirurdzy:-(). Nareszcie koniec z zastrzykami

Sikoreczka to fajsko, że obeszło się bez antybiotyków i że oskrzela czyste. Pewnie przez te zmiany pogodowe jakaś paskuda atakuje górne drogi oddechowe
No i brawo dla Madzi ze dzielnie dotrwała do końca kłujek;-)
pozmywane, proszzzzzzzzzzzzzz

moze i pozmywane ale gdzie reszta garkow? ;-)Sikoreczka to fajsko, że obeszło się bez antybiotyków i że oskrzela czyste. Pewnie przez te zmiany pogodowe jakaś paskuda atakuje górne drogi oddechoweNo i brawo dla Madzi ze dzielnie dotrwała do końca kłujek;-)
pozmywane, proszzzzzzzzzzzzzz
![]()
![]()

Buziolki dla Adiego!
Jak dobrze ze dzis leze na aerobik...bo musze normalnie sie poruszac. Kto idzie ze mna? :-)
I
iiwka
Gość
Ja się piszę megusku!
Pochwalę się Wam wczorajszym spacerem z M.:
Zobacz załącznik 72166 Zobacz załącznik 72167
Pochwalę się Wam wczorajszym spacerem z M.:
Zobacz załącznik 72166 Zobacz załącznik 72167
I
iiwka
Gość
nikogo tu nie widzę więc też się chowam

I
iiwka
Gość
Oj ja to samo mamTo juz uzaleznienie serialowe...
Ja mam jeszcze jedno- tel komorkowy ;-) chociaz ostatnio nie mam do kogo nawet smsow wysylac ;-(...
Jasmina-będzie dobrze! jakoś się to ułoży. Też mam takie dni że zastanawiam się po co ja jestem z M??!!Ale jakoś przechodzi... Boję się jego pójścia do wojska....Cześć dziewczyny,
Tak się cieszyłam że w końcu jakich dzień wolny spędzimy razem,całą rodziną. Od wczorajszego dnia odechciało mi się wspólnie spędzanych dni. Zastanawiam się czy czasem zadługo nie żyliśmy oddzielnie. I powiem szczerze że nawet mam ochotę na powrót do Polski. Wczoraj tyle sobie powiedzieliśmy rzeczy a były to złe słowa, że zastanawiam się nad przyszłością i czy jest sens ciągnąć to wszystko dalej. W czasie tej "rozłąki" chyba się gdzieś rozminęłiśmy.
Przepraszam ale nie będę nadrabiała zaległości. Niechce mi się tak naprawdę. Ogólnie czuję się przerzuta i wypluta.
teraz wypiję sobie kawę
Ja jestem dzielna - zadnej fryzury i koloru na wlosach sie nie boje...
Kiedys wrzuce wm swoja wersje blond... Moze nawet zaraz jak znajde...
Ja mam to samo! Na głowie miałam już każdy kolor i każdą długość włosów! Lubię eksperymenty! Bo to nie ręka i odrośnie...
A co do blondu to naprawdę Ci ładnie!
reklama
Ja z dziką rozkosza tylko nie mam z kim Szyma zostawić bo męż jeszcze klika w pracyJak dobrze ze dzis leze na aerobik...bo musze normalnie sie poruszac. Kto idzie ze mna? :-)

Iiwka fajnych masz chłopaków;-)

Podziel się: