reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Musze posznupać i wrzucic Wam przepis na burito mojej mamulki.Pychotka:-DWprawdzie nie makaron ale pycha:tak::tak:

Buziole dla Twojej dzieciarni:tak::-):-):-) niech zdrowieja bo trzeba po kwietniowym słoneczku brykac;-);-). Sikoreczka dawaj ten bajzel do mnie bo ja dziś na fali;-):-D:-D

My już po spacerze, Szymek wmłócił zupkę jazrynkowa a teraz maltretuje paczke chusteczek:baffled::-D:-D. Ja lecę gary opitolić i jakiś obiad wydumać:dry:
Madżka koffanie to jak ty chętna to ja ci moje zmywanie podrzucę:laugh2: niecierpię tej roboty blllllllle:dry:
Wróciliśmy od lekarza. Madziucha zasnęła po drodze a Adrianek ogląda Kudłaty i Scooby-Doo (żegnajcie Chirurdzy:-(). Nareszcie koniec z zastrzykami
emocje04.gif
Adrianek też nie najgorzej. Oskrzela czyste, gardło czyste więc dostał eurespal i flavamed. Jeżeli się do piątku nie pogorszy to obejdzie się bez antybiotyków. Buziaki dla was
emocje32.gif
Ja pomykam robic szamanko.

Sikoreczka to fajsko, że obeszło się bez antybiotyków i że oskrzela czyste. Pewnie przez te zmiany pogodowe jakaś paskuda atakuje górne drogi oddechowe:dry::dry: No i brawo dla Madzi ze dzielnie dotrwała do końca kłujek;-):tak:pozmywane, proszzzzzzzzzzzzzz
zmywarka.jpg
imgres

Sikoreczka to fajsko, że obeszło się bez antybiotyków i że oskrzela czyste. Pewnie przez te zmiany pogodowe jakaś paskuda atakuje górne drogi oddechowe:dry::dry: No i brawo dla Madzi ze dzielnie dotrwała do końca kłujek;-):tak:pozmywane, proszzzzzzzzzzzzzz
zmywarka.jpg
imgres
moze i pozmywane ale gdzie reszta garkow? ;-) :-p
Buziolki dla Adiego!

Jak dobrze ze dzis leze na aerobik...bo musze normalnie sie poruszac. Kto idzie ze mna? :-)

Iiwka piękna z Was para.Kcperek śliczny chłopaczek:-D
Meg ja z Tobą bym poszła ale moje kolano jeszcze nie pozwala na takie szaleństwa.
Buziolki dla Adrianka i Mgdalenki:tak:

To juz uzaleznienie serialowe :p...
Ja mam jeszcze jedno- tel komorkowy ;-) chociaz ostatnio nie mam do kogo nawet smsow wysylac ;-(...
Oj ja to samo mam

Cześć dziewczyny,
Tak się cieszyłam że w końcu jakich dzień wolny spędzimy razem,całą rodziną. Od wczorajszego dnia odechciało mi się wspólnie spędzanych dni. Zastanawiam się czy czasem zadługo nie żyliśmy oddzielnie. I powiem szczerze że nawet mam ochotę na powrót do Polski. Wczoraj tyle sobie powiedzieliśmy rzeczy a były to złe słowa, że zastanawiam się nad przyszłością i czy jest sens ciągnąć to wszystko dalej. W czasie tej "rozłąki" chyba się gdzieś rozminęłiśmy.

Przepraszam ale nie będę nadrabiała zaległości. Niechce mi się tak naprawdę. Ogólnie czuję się przerzuta i wypluta.

teraz wypiję sobie kawę
Jasmina-będzie dobrze! jakoś się to ułoży. Też mam takie dni że zastanawiam się po co ja jestem z M??!!Ale jakoś przechodzi... Boję się jego pójścia do wojska....

Ja jestem dzielna - zadnej fryzury i koloru na wlosach sie nie boje ;)...

Kiedys wrzuce wm swoja wersje blond... Moze nawet zaraz jak znajde...

blondyna ;p mialam jakies... 18 lat wtedy

Ja mam to samo! Na głowie miałam już każdy kolor i każdą długość włosów! Lubię eksperymenty! Bo to nie ręka i odrośnie...
A co do blondu to naprawdę Ci ładnie!

reklama
Do góry