Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Nie koniecznieJa nie chce martwic, ale to nie tak, ze te min 66 procent powinno byc ? Czy szansę dalej sa ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie koniecznieJa nie chce martwic, ale to nie tak, ze te min 66 procent powinno byc ? Czy szansę dalej sa ?
Dla mnie raczej też słabo to wygląda. Coś jest nie tak raczej. Na tym etapie beta powinna być już wyższa.Ja nie chce martwic, ale to nie tak, ze te min 66 procent powinno byc ? Czy szansę dalej sa ?
Dokładnie tak. Ona bierze progesteron wiec bez sensu go badac wtedy.My rozumiemy, tylko po prostu z mojej perspektywy szykowałabym sie na różne opcje
Bo nie kwestia mieszczenia sie w widelkach a po prostu tego przyrostu. A co z progiem robilas ?
Tak, byl nieco niższy, ale nie tak żeby zacząć się niepokoić. Po suplementacji wzrósł i pozostałe wyniki też dobre. Niestety często kobiety z wieloma innymi problemami... Jak problemy onkologiczne, różnego rodzaju niedoczynności na przykład nerek itp nie będą miały książkowych i wzorowych wyników, ale to nie oznacza od razu, że ciąża jest spisana na porażkęMy rozumiemy, tylko po prostu z mojej perspektywy szykowałabym sie na różne opcje
Bo nie kwestia mieszczenia sie w widelkach a po prostu tego przyrostu. A co z progiem robilas ?
Tyle, że beta dotyczy zarodka i rozwijającej się ciąży. Problemy twoje, jakies onkologiczne, niedoczynności itp nie mają wpływu na wartosci bety. Trzymamy kciuki aby bylo dobrze w kazdym razie. Nie odbieraj tego zle, bywa roznie. Po prostu sytuacja wyglada nieciekawie.Tak, byl nieco niższy, ale nie tak żeby zacząć się niepokoić. Po suplementacji wzrósł i pozostałe wyniki też dobre. Niestety często kobiety z wieloma innymi problemami... Jak problemy onkologiczne, różnego rodzaju niedoczynności na przykład nerek itp nie będą miały książkowych i wzorowych wyników, ale to nie oznacza od razu, że ciąża jest spisana na porażkę![]()
Trzymaj się ciepłoPozostawiam już resztę bez komentarza i znikam stąd, bo to chyba jednak nie jest miejsce dla mnie
Trzymajcie się dziewczyny i życzę Wam duuuuuzo spokoju i wszystkim cudownych kreseczek![]()
Zrób sobie, tylko się wyśpij i na czvzo, bo prolaktyna od byle czego fruwać potrafi w górę.Oooo dziękuję Ci bardzozrobię ta prolaktyne bo jeszcze nie robiłam