reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Jak ma coś pomoc to spróbuję wszystkiego [emoji3526] też mam małe piersi ale dopiero końcówka 6 tygodnia a już mi dużo urosły [emoji12] mąż się śmieje że w takim tempie to do końca ciąży będę miała rozmiar Ż [emoji1787][emoji1787]
Podobno jesli ma się rozmiar A to sie zatrzymuje na rozmiarze C. Tak samo z B na D 🙃 Ja oczywiście A a czuje sie dziwnie z większymi piersiami, chce moje 😂

Hej dziewczyny, pierwszy raz pisze, nawet nie wiem czy powinnam tutaj czy na lipiec 😉 dwie nieplanowane kreski 😆 jestem na wychowawczym 5 miesiac i właśnie cieszyłam się z powrotu do pracy od grudnia.. w dodatku z pierwszym dzieckiem nie mogliśmy zajść, więc przestałam pilnować cykli z myślą że i tak nie wypali i nawet nie mam zapisanej daty ostatniej miesiączki 🤭 wychodzi na to ze test zrobiłam gdzieś tak tydzień po spodziewanej @ (wiem że w okolicy 20) 🤔 pisze do Was bo muszę oswoić się z tą wiadomością. Jutro pójdę na krew, umowie lekarza, dzisiaj nic z tym nie zamierzam robić, bo jakoś nie mogę w to uwierzyc 😉

Hej dziewczyny, pierwszy raz pisze, nawet nie wiem czy powinnam tutaj czy na lipiec 😉 dwie nieplanowane kreski 😆 jestem na wychowawczym 5 miesiac i właśnie cieszyłam się z powrotu do pracy od grudnia.. w dodatku z pierwszym dzieckiem nie mogliśmy zajść, więc przestałam pilnować cykli z myślą że i tak nie wypali i nawet nie mam zapisanej daty ostatniej miesiączki 🤭 wychodzi na to ze test zrobiłam gdzieś tak tydzień po spodziewanej @ (wiem że w okolicy 20) 🤔 pisze do Was bo muszę oswoić się z tą wiadomością. Jutro pójdę na krew, umowie lekarza, dzisiaj nic z tym nie zamierzam robić, bo jakoś nie mogę w to uwierzyc 😉
Raczej termin moze byc na koniec czerwca wiec mozesz z nami zostać 🤩

Co do objawów dziewczyny to oprócz spóźniającego okresu wiecie co mnie skłoniło żeby zrobić test.. to jest śmieszne.. uczucie gorących stóp, tzn części podeszwowej 🤪 w pierwszej ciazy miałam to samo 😅 no i od tygodnia budzę się w nocy 😋

Załączniki

• 20211026_103118.jpg
    20211026_103118.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 88
Dziewczyny mialyscie usg piersi robione teraz w ciazy?
Ja mialam, pierwszy raz w zyciu 😱 na szczescie wszystko dobrze. Sa jakies torbiele ale malutkie i niegrozne

reklama
Do góry