Anolik
Fanka BB :)
no mi lekarz powiedział jakie jest tętno, a nie włączał dźwiękuA w sensie mi chodziło tylko o to że serduszko bije. Czy tętno tak się da sprawdzić to nie wiem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mi lekarz powiedział jakie jest tętno, a nie włączał dźwiękuA w sensie mi chodziło tylko o to że serduszko bije. Czy tętno tak się da sprawdzić to nie wiem![]()
hej. Pierwszy raz jest trochę trudny dla mamy, bo jak się okazuje dzieci radzą sobie świetnie. Moja mała jak skończyła dwa lata to była podrzucona raz do babci, a tak to babcia z nią zostawała u nas w domu na noc, jak potrzebowaliśmy gdzieś wyjść.Hej dziewczyny. Trzymam kciuki za dobre wieści na dzisiejszych wizytach.
Wczoraj nasza malutka spędziła pierwszą noc u babci, to pierwsza noc bez mamy
Ale cieszę się, bo przespała cała noc i nie płakałaAle uświadomiłam sobie, ze ona tak szybko rośnie,
To 97% oznacza chyba że więcej niż tyle zarodków na tym etapie ciąży (6+3) miało 6,4mm crlHej! [emoji16]
Jestem po wizycie, maleństwo rośnie pieknie [emoji3590] całe 6.4mm szczęścia [emoji7]
Mam na zdj takie oznaczenie i nie do końca wiem co znaczy...
6w3d>97%
6t3d to rozumiem [emoji16] ale >97%???
U mnie było dokładnie tak samo, wstrzymany oddech, pół sekundy słuchania i koniec. Myślę że przez taki czas nic się nie wydarzy.U mnie ginekolog włączył, ale dosłownie na chwilkę. Przed kazał wstrzymać oddech i trzy, dwa, jeden słuchamy. Więc wydaje mi się, że jakiegoś śmiercionośnego promienia ciepła maluch nie dostał, jeśli trwało to 3s.
Ale w 6+3 chyba nie jest możliwe żeby zarodek miał 6,4 mm, czy się myle? U mnie w 6+2 nie było nawet 1 mm, a siostra w ciąży tydzień wyżej miała 1,1mm.To 97% oznacza chyba że więcej niż tyle zarodków na tym etapie ciąży (6+3) miało 6,4mm crl [emoji848] jakoś tak to było [emoji848][emoji848][emoji848]
U mnie było dokładnie 6+3 i też wielkość 6.4mm... jakaś dziewczyna pisała, że jej 8mm wyliczyli jako 6+6...Ale w 6+3 chyba nie jest możliwe żeby zarodek miał 6,4 mm, czy się myle? U mnie w 6+2 nie było nawet 1 mm, a siostra w ciąży tydzień wyżej miała 1,1mm.
Możliwe [emoji4] u mnie ostatnio w 6+4 miał już 8mm [emoji4] też byłam zaskoczona! Ale w poprzedniej ciąży miał wtedy ledwo uciulane 3mm [emoji2368]Ale w 6+3 chyba nie jest możliwe żeby zarodek miał 6,4 mm, czy się myle? U mnie w 6+2 nie było nawet 1 mm, a siostra w ciąży tydzień wyżej miała 1,1mm.