reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Duphaston

Dominika 20102018

Zaciekawiona BB
Część dziewczyn
Kolejny cykl starań w sumie wysiadam psychicznie cofa bardziej. Od 5 do 9 DC brałam Clostilbegyt i w sumie teraz Mam pytanie dzisiaj jest 12 dzień jak biorę Duphaston ( bo tyle kazał mi lekarz ) i tak naprawdę powinnam dzisiaj dostać okres jeszcze go nie dostałam. Zrobiłam test ale niestety wyszedł negatywny co prawda było test robiony wieczorem. Z jednej strony niechce robić sobie nadziejii a z drugiej strony bardzo bym chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski. Moje pytanie czy Duphaston może przesunac okres zereguly mam co do dnia .

reklama
Część dziewczyn
Kolejny cykl starań w sumie wysiadam psychicznie cofa bardziej. Od 5 do 9 DC brałam Clostilbegyt i w sumie teraz Mam pytanie dzisiaj jest 12 dzień jak biorę Duphaston ( bo tyle kazał mi lekarz ) i tak naprawdę powinnam dzisiaj dostać okres jeszcze go nie dostałam. Zrobiłam test ale niestety wyszedł negatywny co prawda było test robiony wieczorem. Z jednej strony niechce robić sobie nadziejii a z drugiej strony bardzo bym chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski. Moje pytanie czy Duphaston może przesunac okres zereguly mam co do dnia .
Oczywiście. Nie dostaniesz raczej okresu, jak bierzesz duphaston. Duphaston należy po 12 (zazwyczaj) dniach odstawić po ujemnej becie/negatywnym teście ciążowym i po zazwyczaj 2-4, ale może być chyba do 14 dni przyjdzie okres.
Okres przychodzi jak spada progesteron, a Tobie nie spada, bo go suplementujesz sztucznie. :)

Do góry