reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam na 12.30 fryzjera...
Co radzicie - niszczyc wlosy i byc blondynka?
Zostac przy ciemnym brazie, blond i czerwonych pasemkach (moze fioletowe zamiast czerwonych )...
A moze strzelic sobie m iedziany braz?

reklama
cześć
Witam się wiosennie, wygląa że będę miał słoneczko.
Mąż wraca dzisiaj koło 19-tej.... chyba oszaleję z dzieciakami.
Wysprzątałam cały dom.... z nerwów na męża no i teraz będę się relaksowała.

cześć
Witam się wiosennie, wygląa że będę miał słoneczko.
Mąż wraca dzisiaj koło 19-tej.... chyba oszaleję z dzieciakami.
Wysprzątałam cały dom.... z nerwów na męża no i teraz będę się relaksowała.

Nie wiem gdzie byl Twoj maz ale ciesze sie z Toba ze wroci! Moze na poczatek relaksu pospiewamy....kto zapoda mjuzik?

No pewnie i taniej ale z domu wychodzic nie trza, jezdzic tramwajami, stac w kolejce do kasy.... Ja tez czesto robie zakupy przez allegro. Ale przewaznie kupuje uzywane jakies markowki, bo jakosc lepsza od tch calych naszych rodzimych. Ale ost kupuje w TESCO w CHerokee i tez jestesmy zadowoleni a ceny ok :-)

Ja akurat croccodrillo mam pod blokiem razem z innym firmowym wiec tam okupuje malego :-)

Witam:-D
Rano mnie pozbawiono neta:dry:Więc byliśmy na dworze, w sklepie i ząłpał nas deszcz.Lolo śpi a ja ide Was doczytać.

Witam Kobitki:tak:

Po skatowaniu mamy i taty Amanda w końcu zasnęła:baffled: chyba za bardzo ją chwaliłam że ładnie śpi..:szok:
Po godzinie 1.00 w nocy łaskawie zaczęła być senna bo tak to tylko się śmiała i chciała się bawić a jak ją odłożyliśmy do łóżeczka to zaczęła płakać jak tylko podeszłam im,mnie zobaczyła był uśmiech od ucha do ucha, oczy jak 5 złotych i gadać zaczęła....:szok::szok::szok:
do tego po 5.00 wstała i odziwo się wyspała na nasze nieszczęście....:crazy:

Co do tego kretyna (czyt.szwagra) to traktuje go jak powietrze nie odzywam się... nie patrze....
macie rację po co mam sobie nerwy psuć na dyskusję z tym debilem ( przepraszam za brzydkie słowa ale inaczej go określić nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:)...
taktyka totalnej olewki....

postaram się poczytać co napisałyście ale nie wiem czy mi sie uda bo strasznie wolno net mi dziś chodzi...:-( pewnie jest zaspany przez tą pogodę...:-p

No tak nikt mnie nie zauważył:-p:-p:-p:-p:-p

Mnie Adrianka udało się odstawic za pierwszym razem i skutecznie. Byłam twarda:tak: A teraz:dry: do tej pory młoda cyca:baffled: No na całe szczęście że tylko w nocy, bo w dzień już się pożegnałyśmy:-D
A on w dzień, w nocy cały czas...Ale inne rzeczy tyż wcina aż mu się uszy trzęsą.No i parówki na spacerach też:tak:;-)

Inna kurde zapomnialam napisac ze pobudke Ci Oliwka zrobila swietna! Wspolczuje. Co do charakterku...po kims go ma ;-):confused::-p
Pobudka fuj:baffled::baffled:Ale fakt chrakterna pokims być musi;-)

Inna twarda bądź
018.gif
:-D:-D słodkich snuff:tak: Sikoreczka tyz się będę zmywać bo muszę z mężem więzi rodzinne budować;-):-D
EMILKE;-);-)

no nawet nie mowcie ze jeszcze nikt nie wstal?? a ja bym tak pospala jeszcze...od kiedy dzieci spia dluzej niz do 7?:sad:
Nie wiem...Mój czasem do 8 ze dwa razy do 10 i byliśmy w takim szku,że sparwdzaliśmy ciągle, czy gorączki nie ma..

Bodziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stawaj koffana:tak::tak::-)Sikoreczka pewnie u lekarza:-:)dry:
WSTAŁAM!!O 6.20...Ale odcieli mnie od Was buuuu

Nasz Kubek tez jakos kolo roczku chyba pod chionke...zdjecie juz z kwartal nie aktualne, ale jak Kuba wyzdorwieje zaraz Was zawale photami! :tak::tak:
TAK, TAK!!!Uwielbiam fotki bnaszych bobasów:-D:-D

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Ja małemu, nam tyż, w firmowych sklpech nie kupuje bo za drogo dla mnie..croccodrillo mam w realu i ceny w nim są:szok:Mały wybór może dlatego....

reklama
Co do tego kretyna (czyt.szwagra) to traktuje go jak powietrze nie odzywam się... nie patrze....
macie rację po co mam sobie nerwy psuć na dyskusję z tym debilem ( przepraszam za brzydkie słowa ale inaczej go określić nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:)...
taktyka totalnej olewki....
Ja mam takiego nerwa..... weź kolesiowi pociągnij z buta, albo jak zajrzy do Waszego pokoju zaatakuj go jakimś chwytem ninja.... albo tak jak w matrixe była tak scena jak policjanci wchodzą do pokoju a tam jest ta dziewczyna w czarnych włosach....nie pamiętam jak się nazywała. :crazy::szok::crazy:

Do góry