reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie jak hanka się budzi to nie ryczy. Kweka, albo się kręci jak smród 😂😂
No właśnie nie wiem czy to nie zależy od etapu przebudzenia. Bo najpierw Filip też się tak kręci po całym łóżeczku z boku na bok i na plecy itp, a ja głupia leże i patrzę, myślę "może pójdzie sam dalej spać" 🥴🥴 potem zaczyna siadać i stękać, a następnie jak nie podejdę od razu to jest płacz. Kiedyś miałam blisko łóżka jego łóżeczko, a teraz ma swój kącik w naszej sypialni jako przedsmak własnego pokoju :D i już mi się nie chce od razu do niego biec, zawsze czekam na łut szczęścia, że jednak się nie wybudzi do końca.

Dzisiaj jesteśmy w wwa i w wynajętym mieszkaniu mieliśmy zasłony całkowicie zaciemniające. Obudził się po 7 dopiero... A u nas wstaje po 6, a nic na oknach nie mamy, chyba musimy zbierać dolary na rolety w oknach 🤷🤷

Ja dzis mialam ambitny plan zeby pomyć resztę okien jak mloda pójdzie na drzemkę. Wiec stwierdzilam ze idziemy na spacer do babci zeby się zmęczyła to ladnie usnie a ja zrobię co mam zrobić;D specjalnie wyszlysmy od dziadkow wczesniej zeby wrocic na czas dk domu. I co? Nie dość że zaczął padać deszcz to mloda usnela w wózku;D
Q co jest najlepsze ? Ze ona nigdy nie spi w wozku;D

No ale Czarek się nie budzi w nocy na jedzenie, raczej śpi całą noc, więc do niego nie maja podejścia nasze diabły 😂😂 mojemu to się chyba całą noc koszmary śnią bo ciągle co pobudka to ryk 😂
Czasem mu się zdarzy w nocy przebudzić, ale faktycznie nie na jedzenie i zazwyczaj dzieje się to jak w dzień mało spał 🤷 W nocy jak się dziecko rozbudzi to pewnie płacze, bo ciemno a jak dodatkowo czegoś chce, to alarmuje płaczem 😂 Tylko czego chce to już pewnie ono samo nie zawsze wie 😂

No właśnie nie wiem czy to nie zależy od etapu przebudzenia. Bo najpierw Filip też się tak kręci po całym łóżeczku z boku na bok i na plecy itp, a ja głupia leże i patrzę, myślę "może pójdzie sam dalej spać" 🥴🥴 potem zaczyna siadać i stękać, a następnie jak nie podejdę od razu to jest płacz. Kiedyś miałam blisko łóżka jego łóżeczko, a teraz ma swój kącik w naszej sypialni jako przedsmak własnego pokoju :D i już mi się nie chce od razu do niego biec, zawsze czekam na łut szczęścia, że jednak się nie wybudzi do końca.

Dzisiaj jesteśmy w wwa i w wynajętym mieszkaniu mieliśmy zasłony całkowicie zaciemniające. Obudził się po 7 dopiero... A u nas wstaje po 6, a nic na oknach nie mamy, chyba musimy zbierać dolary na rolety w oknach 🤷🤷
To jak mi się tak Czarek wierci, to szybko odpalam szumisia i spadam cichaczem pod kołdrę 😂

Ja dzis mialam ambitny plan zeby pomyć resztę okien jak mloda pójdzie na drzemkę. Wiec stwierdzilam ze idziemy na spacer do babci zeby się zmęczyła to ladnie usnie a ja zrobię co mam zrobić;D specjalnie wyszlysmy od dziadkow wczesniej zeby wrocic na czas dk domu. I co? Nie dość że zaczął padać deszcz to mloda usnela w wózku;D
Q co jest najlepsze ? Ze ona nigdy nie spi w wozku;D
Haha dobre 😂🙂

reklama
Do góry