reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

No to ja mam droższy bo chyba ze 150 zł dałam rok temu ale jakoś mnie denerwuje i robię rozeznanie co i jak:)

No i powiem szczerze , że w moich planach było kupienie kamerki xiaomi tylko spotkałam tą znajomą a ona mi że po co, że ta super....opinie na necie też były całkiem całkiem to kupiłam....no i mam:)
Oj niestety dzień to jest masakra....temp dalej jest... pojawił się kaszel...i chyba z 4 kupy już zrobiła...gdzie zawsze dwie to max....i to też nie często się zdarza...

No to później przestudiuję co to za sprzęt:)
Mój też niby mierzy temp mleka....pomieszczenia itp....i zawsze był ok ...a wczoraj i dzisiaj co się tylko troszkę ruszy Iga to inna temp...:oops:

Dużo zdrówka dla Igi!
Ciekawe co biedaczce jest 🥺

Ostatnia edycja:
reklama
Czy którejś z Was udało się sprzedać ubranka po dziecku? 🤔 Ostatnio wzięło mnie na wypranie wszystkiego, posegregowanie i prasowanie. Chciałbym to opchnac.. Na moje oko nazbierało się jakieś 200 sztuk ubranek. Chłop namawia mnie żeby to zapakować i schować, bo "może się przyda ". Tyle, że wiem kuzynka też tak zrobiła, ubranka ładne , zadbane, nowe, a po tym jak po 2 latach nastąpiło otwarcie pudła, część z nich ma jakieś dziurki , plamki etc. 🙄
Ja mam na olx wystawioną całą pakę w rozmiarach 56-74 i się nie chce sprzedać. Wydaje mi się, że może lepiej wystawiać rodzajami ubranek np. body itp. lub może na Vinted lepiej się sprzedaje, muszę spróbować 🤔

Czy którejś z Was udało się sprzedać ubranka po dziecku? 🤔 Ostatnio wzięło mnie na wypranie wszystkiego, posegregowanie i prasowanie. Chciałbym to opchnac.. Na moje oko nazbierało się jakieś 200 sztuk ubranek. Chłop namawia mnie żeby to zapakować i schować, bo "może się przyda ". Tyle, że wiem kuzynka też tak zrobiła, ubranka ładne , zadbane, nowe, a po tym jak po 2 latach nastąpiło otwarcie pudła, część z nich ma jakieś dziurki , plamki etc. 🙄
Na Vinted polecam wystawić. Sama zamawiam z Vinted i wystawiam

Ja schowałam do następnego dziecka ( mam nadzieję, że będzie druga dziewczynka 🥰) i my to daliśmy do takich specjalnych foliowych worków, z których się spuszcza powietrze odkurzaczem, więc nic nie powinno się z nimi stać.

reklama
No to ona dalej też oczy ma otwarte...leży nieruchomo i się lampi....tylko nie wiem na co....mnie już nerw wziął i poszłam stamtąd i patrzę na nią na kamerze....no żesz ileż można...:oops:
po naszej dzisiejszej drzemce wiem o czym mówisz - położyłam małą na drzemkę, włączyłam nianię (bo teraz na górze śpi) i zaczęłam obiad robić. po 10 min poszłam ją przykryć a ta leży sobie na boku i macha nogą, myślę zaraz uśnie to przyjdę jeszcze raz. przyszłam po 15 min a ta leży na plecach i oczy jak 5 zł, to wzięłam ją już bo była prawie 17. pierwszy raz nam się tak zdarzyło

Do góry