iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No wlasnie...w domu bujanie w lozeczku a na spacerze bujanie w wozku bo dziecko nauczone przed snem bujania.to trzeba przemysleczeby pozniej nie wladowac sie w tarapaty 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jedna rzecz mnie frapuje w tego typu łóżeckzach? jak wycierać z kurzu tą deskę która zasłania szufladę??????????? no bo szufladę wysunę, a tą dyktę to jak? chyba nie trzeba za każdym razem łóżeczka rozkręcać???????????? o u mnie się strasznie kurzy i tak co drugi dzień musiałabym to przecirać żeby maleństwo kurzu nie wdychało

ano nie wiem, ale lepiej to sprawdź, choć wydaje mi się że głupotą było by produkowanie takiego którego nie da się jakoś sensownie powycieraćto ta deska się nie wysuwa??
Zanim zamówię, to jeszcze pojeżdżę po sklepach i pooglądam, ale jestem zdecydowana własnie na łóżeczko z szufladą