reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2022

Heeeejo Dziewczyny ! 🤰🤰🤰
Dołączam do grona lipcowych mamusiek ;)
Ostatnia miesiączka 16.10. Wprawdzie dopiero wyszły Dwie kreski na teście, ale jestem już po pierwszym poronieniu, które miało miejsce pół roku temu (6tyg i puste jajo), dlatego dmucham na zimne i już w środę śmigam na konsultacje ginekologiczną. Jestem dobrej myśli i trzymajcie kciuki 🥰

reklama
Heeeejo Dziewczyny ! 🤰🤰🤰
Dołączam do grona lipcowych mamusiek ;)
Ostatnia miesiączka 16.10. Wprawdzie dopiero wyszły Dwie kreski na teście, ale jestem już po pierwszym poronieniu, które miało miejsce pół roku temu (6tyg i puste jajo), dlatego dmucham na zimne i już w środę śmigam na konsultacje ginekologiczną. Jestem dobrej myśli i trzymajcie kciuki 🥰
Witamy i gratulujemy😉

Cześć, ja już po wizycie. Widziałam serduszko, 118 uderzeń na minutę 😍. Dzisiaj 6+4. Mój mąż oczywiście nie wytrzymał i wszystkim się już chwali że dziecko mu się rodzi😂
Do mnie tata wczoraj zadzwonił pyta co słychać i tak myśli od rana kiedy wnuk jakiś będzie no to mu powiedziałam, że w lipcu :D
Więc jak i tacie to i mamie, a mąż powiedział bratu, więc jak bratu to i siostrze no i wszyscy wiedzą :)

Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.
Jejuuu jak cudnie. Nie jestem sama. Nerwica lekowa od 14 lat 😁. Od listopada odkad trafilam na super grupe na fb swiadomie sie odburzam. Nigdy nie bralam zadnych lekow na recepte ( bo ich tez sie boje 😁 Bogu dzieki! ) hydroksyzyna tylko i kilka razy xanax. Od listopada nie tknelam nic, samodzielnie radze sobie z atakami paniki 🙃 jestem nadwrazliwa owszem musze popracowac jeszcze nad zapedami hipohondrycznymi ;) ale jest milowy krok do przodu. Stresuje sie nie powiem , martwie czy bedzie widac ten zarodzeczek ktorego nie widzialam na usg 5t5d ale staram sie myslec pozytywnie

Do mnie tata wczoraj zadzwonił pyta co słychać i tak myśli od rana kiedy wnuk jakiś będzie no to mu powiedziałam, że w lipcu :D
Więc jak i tacie to i mamie, a mąż powiedział bratu, więc jak bratu to i siostrze no i wszyscy wiedzą :)
U mnie też z tajemnicy do świąt wyszły nici już wiedzą i moi rodzice i chłopaka, ale już ani osoby więcej przynajmniej do kolejnej wizyty 😂🙄

Witajcie :) i ja chcialabym do Was dolaczyc :) to moja 4 ciaża, mam juz 2 coreczki i synka w wieku 9,7 i 5 lat. Ostatnia miesiaczke mialam 9 pazdziernika, termin wychodzi na okolo 16 lipca. U lekarza jeszcze nie bylam, wizyta dopiero za tydzień. Trzymam kciuki za nasze wszystkie mamy i maluszki :)
Super :) Synek najmłodszy? Przy 4 chyba zmiana samochodu :) Mamy przyjaciół, którzy właśnie doczekali się 4 :) Mają 3 córeczki i teraz synek :) w bardzo podobnym wieku jak u Ciebie. Rozkminiają teraz samochód. Niby mają 7 osobowy, ale te tylne 2 siedzonka to takie rozkładane pokutne więc póki dzieci małe to da radę, ale jak dwójka najmłodsza podrośnie to będzie trzeba kombinować coś większego :)

reklama
Do góry