reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OOOOOOOOOOOOo 1000 post :happy: szkoda że nie ma Marty pewnie ona pierwsza by mi to powiedziała;-):laugh2:
GRATKI:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Czy z Wami wszystko dobrze????
Od 17h 3 strony???
Ja tylko na moment, musze pościel zmienic itp....Potem zajrze...
Ja odlądałam wczoraj "50 pierwszych randek" i ryczałam jak bóbr.
W ogóle miałam straszne koszmary....
Czuje się fatalnie..
Zapodałam tylko fotke na NK i ide psiątać.

reklama
Witam,
cos nie imprezujecie Lachony...czyzby sie Wam skonczyly srodki na% ....ciekawe co atkiego jest podoem zaniechania libacji...:confused::-D:-D:-D:-p:-p

Moj Kuba dzis wstal przed 6...maz z nim wstal moj kochany. Dla mnie wstawanie w nocy to straszna sprawa...bo ja tak uwielbam spac, az sie nadziwic nie moge jak ja te 8 mies jak go karmilam cycem przezylam ? :szok::szok::-D:-D

No to milego dzionka!

:szok::szok::szok::szok: Lachonki chore jesteście????potrzebujecie lekarza?? 1 strone mialam do przeczytania:szok::szok::dry:

Dzien dobry tak w ogóle u mnie pogoda do d..... wsatc mi si e z łozka nie chcailo a moj maly zrobil pobudke o 6.30:baffled: ale poleżałam godzinke i sie zwlekłam.

Od wczoraj zaczęłam ćwiczyć:cool2: i mam nadzieje ze wytrwam dlugo:sorry2:

Może kawą was zwabie....
4.gif
4.gif
4.gif

bry...
ja wieczorem smsowalam z babcia adasia... Jest przerazona tym co jej wynek wyprawia... Hehe

A mi juz zaczyna byc ttylko przykkro...

Dzień doberek! Ja kawusię bardzo chętnie
rzeczy59.gif
Właśnie wstaliśmy. Adrianek biedny od wczoraj gorączkuje. Idę zrobic śniadanko
rzeczy21.gif

Aga tulę mocno!Oby wszystko było dobrze:tak: Niestety nie wiem czy to boli:baffled:

Dziewczyny śpicie???

WSTAWAC!!!!! POBUDKA!!!!!1 LACHONY DO KOMPUTEROW

;-);-)
Nie śpimy....
Ja przebierałąm pościel a teraz ide kwiatka przesadzić..Mój Luby przytrgał.W sobote dokupie ziemi i zrobie porządek z resztą.
Aga2aga nie ma pojęcie..Ale pewnie zrobią to w znieczuleniu...Będzie dobrze.Ja miałam guzka i po USG i wizycie us pecjalisty okazało się,że to torbiel.Całuje.
Na NK nowa fotka

reklama
Do góry