reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
A mnie wzięło na jedzenie
coś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.

Ja właśnie opędzlowałam miseczkę pysznych uszeeeekkkA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.
Madzia86G
Ja czekam aż z pracy wróci. Albo mi przejdzie albo będzie musiał zasuwać do sklepu.
Monia9301
Zazdroszczę, że umiecie jeść, ja póki co jem mało a i tak wszystko zwracam
jak potrafiłam jeść przed ciąża ciągle tak teraz nie umiem zjem i zaraz ubikacją
ale może to przez kaszel bo mnie też męczy :/ .
Dziś zjadłam kanapkę i trochę ziemniaków 1 mielonego i buraczki i o dziwo jestem mega najedzona a wcześniej bym ciągle, jadła a teraz nic

Dziś zjadłam kanapkę i trochę ziemniaków 1 mielonego i buraczki i o dziwo jestem mega najedzona a wcześniej bym ciągle, jadła a teraz nic

Opiekę położnej miałam tylko po ciąży i pod koniec jak robiły mi ktg. Po prostu w prywatnej opiece medycznej typu medicover i lux med położne mają dodatkowe zadanie wystawiania skieroań na badania które są niezbędne w ciąży na podstawie karty ciąży i zakładają też kartę ciąży. Podejrzewam, że po to by odciążyć jednak lekarzy ginekologów z dodatkowych procedur które może wykonać położnaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie
BalbinaKwiat
Zaraz idę robic sałatkę: makaron ryżowy, ogórek świeży, rzodkiewka, koperek, majonez, jogurt naturalny do tego pieczone paluszki rybneA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.

Co do zagladania do lodówki i szafek, to muszę przyznać, ze dawno takich przeglądów nie robiłam jak teraz

Monia9301
Właśnie to też moja 3 ciążaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie

reklama
KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Mi niestety spadł progesteron na 11 a beta od 8.11 (2956) urosła tylko do 14092... (6t+3)
Jestem załamana... :-(
Ostatnie dwie ciąże stracone.... znowu to samo... :-(
Jestem załamana... :-(
Ostatnie dwie ciąże stracone.... znowu to samo... :-(