reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
To mój syn powinien być dziewczynka wg tej teorii [emoji28] a był 4,5kg chłopakiem jak się urodził [emoji86]
IMG_20211117_131504.jpeg

Możecie mi wytłumaczyć z czego składają się badania prenatalne 1 trymestru i na co konkretnie powinnam mieć skierowanie? Wczoraj wizyta u ginekologa, karze robić prenatalne w oknie 23-30 grudnia z testem pappa, a na infolinii w luxmed mi konsultantka mówi że nie mam w sumie na nic skierowania oprócz na badanie grupy krwi.

reklama
Możecie mi wytłumaczyć z czego składają się badania prenatalne 1 trymestru i na co konkretnie powinnam mieć skierowanie? Wczoraj wizyta u ginekologa, karze robić prenatalne w oknie 23-30 grudnia z testem pappa, a na infolinii w luxmed mi konsultantka mówi że nie mam w sumie na nic skierowania oprócz na badanie grupy krwi.
A skontaktuj się z położną? Te badania chyba przysługują z pakietu i ginekolog nie musi wystawiać na nie skierowania. Przynajmniej tak jest w medicover i tak też czytałam na forum gdzieś w poście dot. prowadzenia ciąży z luxmedu. Ja dopiero idę na pierwszą wizytę więc będę starała się zorientować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry