Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie opędzlowałam miseczkę pysznych uszeeeekkkA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.
Opiekę położnej miałam tylko po ciąży i pod koniec jak robiły mi ktg. Po prostu w prywatnej opiece medycznej typu medicover i lux med położne mają dodatkowe zadanie wystawiania skieroań na badania które są niezbędne w ciąży na podstawie karty ciąży i zakładają też kartę ciąży. Podejrzewam, że po to by odciążyć jednak lekarzy ginekologów z dodatkowych procedur które może wykonać położnaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie
Zaraz idę robic sałatkę: makaron ryżowy, ogórek świeży, rzodkiewka, koperek, majonez, jogurt naturalny do tego pieczone paluszki rybneA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.
Właśnie to też moja 3 ciążaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie