Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie opędzlowałam miseczkę pysznych uszeeeekkkA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.
Opiekę położnej miałam tylko po ciąży i pod koniec jak robiły mi ktg. Po prostu w prywatnej opiece medycznej typu medicover i lux med położne mają dodatkowe zadanie wystawiania skieroań na badania które są niezbędne w ciąży na podstawie karty ciąży i zakładają też kartę ciąży. Podejrzewam, że po to by odciążyć jednak lekarzy ginekologów z dodatkowych procedur które może wykonać położnaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie
Zaraz idę robic sałatkę: makaron ryżowy, ogórek świeży, rzodkiewka, koperek, majonez, jogurt naturalny do tego pieczone paluszki rybneA mnie wzięło na jedzeniecoś bym zjadła ale nie wiem co. Mam ogromną ochotę jednocześnie na wszystko : ma chrupki zielona cebulka, na smażone udko z kurczaka , na sernik ( w ostatnich dniach to norma ), na frytki ... Łażę co chwilę do lodówki tak jak gdyby miał się stać cud i znajdę tam to na co mnie akurat bierze ochota.
Właśnie to też moja 3 ciążaWszystkie idziecie do położnej. To moja 3 ciąża i nigdy nie miałam opieki położnej? To teraz obowiązek? Niby po co te wizyty? Zawsze miałam tylko gin prywatnie