jasani
Fanka BB :)
Popraw znaczek bo napisałaś coś całkiem odwrotnego.Nie, wynik >2,3 świadczy tylko i wyłącznie o tym ze tak ustawione jest urządzenie w labie. Gdyby było =2,3 (przy urządzeniu ustawionym na negatywny wynik >1,0 ) to miałabyś racje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Popraw znaczek bo napisałaś coś całkiem odwrotnego.Nie, wynik >2,3 świadczy tylko i wyłącznie o tym ze tak ustawione jest urządzenie w labie. Gdyby było =2,3 (przy urządzeniu ustawionym na negatywny wynik >1,0 ) to miałabyś racje
Dzięki! Oczywiście masz racje, moja „literówka”Popraw znaczek bo napisałaś coś całkiem odwrotnego.
Tak, już przeprosiłam za niedopatrzenie. Po tym nastym upomnieniu już NA PEWNO będę zwracać BACZNĄ uwagę na znak (mniejszości czy równości).Nie, wynik >2,3 świadczy tylko i wyłącznie o tym ze tak ustawione jest urządzenie w labie. Gdyby było =2,3 (przy urządzeniu ustawionym na negatywny wynik >1,0 ) to miałabyś racje
Bez urazy, nie widziałam wcześniejszych odpowiedzi dziewczynTak, już przeprosiłam za niedopatrzenie. Po tym nastym upomnieniu już NA PEWNO będę zwracać BACZNĄ uwagę na znak (mniejszości czy równości).
Nie Ty jednaBez urazy, nie widziałam wcześniejszych odpowiedzi dziewczyn![]()
No tak. Źle się wyraziłam.Tyle ze progesteron ma z byciem w ciąży wiele wspolnego bo w ciąży jest wyższy niż w zwykłej fazie lutealnej. I tak, zaparcia, bol piersi i inne przykre dolegliwości związane z wysokim progesteronem mogą być jak najbardziej objawami ciąży, oczywiście po upływie jej kilku tygodni kordy progesteron faktycznie szybuje w górę.
A i tak może być bo somatyka cuda na kiju powoduje, człowiek jest sobie w stanie wmówić złamaną nogę a co dopiero mdłości i ból piersi.No tak. Źle się wyraziłam.
Tu jest problem tego typu, że piersi bolały i zwiastowały ciążę jeszcze przed pozytywnym testem.
Kiedy powtarzasz betę?A i tak może być bo somatyka cuda na kiju powoduje, człowiek jest sobie w stanie wmówić złamaną nogę a co dopiero mdłości i ból piersi.
Chociaż ja aktualnie jestem w ciąży kilka dni po regularnym prawdziwym okresie, więc nie powinnam się może wypowiadać na temat rzeczy niemożliwych![]()
GratulujęA i tak może być bo somatyka cuda na kiju powoduje, człowiek jest sobie w stanie wmówić złamaną nogę a co dopiero mdłości i ból piersi.
Chociaż ja aktualnie jestem w ciąży kilka dni po regularnym prawdziwym okresie, więc nie powinnam się może wypowiadać na temat rzeczy niemożliwych![]()
Zrobiłam dzisiaj z progesteronem bo niestety taki obraz wskazuje na możliwość ciąży w jajowodzie, No nie ma szansy zeby z kilkudniowym normalnym okresem (nawet mocniejszym niż mam zazwyczaj ze wszystkimi jego urokami, ciemną krwią i skrzepami) zarodek się ostał w macicy.Kiedy powtarzasz betę?