MamM
Fanka BB :)
Tak. Głowę tak. Ciałko Allergoff do kąpieli.To co lecicie samą wodą? Nawet przy azs?
Ale to taka emulsja, że smaruje się przed myciem w wodzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Głowę tak. Ciałko Allergoff do kąpieli.To co lecicie samą wodą? Nawet przy azs?
najfajniejsze to z taboretem na początku myślałam że to stół i patrzy się jak coś jecie@Patii26 mówisz maszjedno "modelowe", jedno pokazujące standardowy poziom czystości podczas posiłków, jedno z czasu kiedy wrocilismy ze szpitala i nie moglismy wychodzic na spacery, a nie chciałam zeby jesien go ominela, wiec przynioslam mu lisci do domu
![]()
U nas są włosyU Melanii brak konkretnych włosów.
Nie mamy szamponu ani płynu do kąpieli![]()
Moja mama ma około 20 stopni w domu na codzień, dopiero jak my przyjeżdżamy to hajcuje jak nie wiadomo dla kogo. Powietrze suche makabrycznie, śpi się źle. No i też nóżki zimne, rączki zimne, ubierz ją, przykrywa ją kocykiem, a ta chce latać. No chyba takie babcie są. Na szczęście to tylko takie pierdoły, wszystko inne jest ok.
Śliczna
ale piękna ta nasz Włoszka NelciaTu sesja z 8 miesięcy![]()
tak tak, czytam...czy ja nie potrafię odpisać krótko i na temat, tylko zawsze muszę się rozpierdywać z moim spamem na pół strony?ktoś to w ogóle czyta?
![]()
nie wiem czy teraz też tak grzeją w przedszkolach i żłobkach państwowych, bo w szkołach nadal gorąc, że nie da się wytrzymać. my hartujemy nasze dzieciaczki a potem trafią w takie miejsce i z przygotowania nici. może w prywatnych trochę oszczędzają i jest chłodniejPopieram to wychodzenie ja dużo czytałam o stylu skandynawskim i chciałabym do takiego żłobka Staśka posłać ale narazie brak miejsctam maluchy bez przerwy na zew spędzają czas, nawet śpią na zew w wózkach
u nas czy wieje, czy pada 2-3 h spaceru musi być odbębnione
przyznam, że mi było mega ciężko się przestawić bo ja lubię ciepełko dzięki dziecku ubieram się lżej i na cebulkę i wychodzimy non stop. Latem to chodziliśmy na 4-5 spacerów a ja mm więc ciężko było z jedzonkiemale teraz to lajcik
narazie nas nic nie bierze ale pewnie wszystko przede mną nie ma co się oszukiwać dzisiaj nic jutro grypa albo inne cholerstwo (najbardziej to się boje rsv tak mnie nastraszyli w szpitalu jak się urodził, że mega się boję)