L
LipcowaLi
Gość
Jak zwykle w bieguMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zwykle w bieguMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne![]()
Oj komentarz w punktMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne![]()
No co Wy chcecieOj komentarz w punkt
nie mogę przestać się śmiać![]()
Ale piekny komplecik ❤ zazdroszczę bo u nas nie ma szans na leżenie, jedynie podczas spaniaMoja też leży, tylko i wyłącznie przy pajacowaniu, poniżej zaległe z 7 msca
Weź rutinoscorbin jak niewyraźneMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne![]()
A może ma RLS tak jak mójNo co Wy chcecie, tu dodatkowo motor się odpalil hahaha
![]()
Od życia płodowego pewnieA może ma RLS tak jak mójzespół niespokojnych nóg
![]()
Myślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy..Od życia płodowego pewnie![]()
Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzua teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa!
![]()
Moja zawsze była wypięta dupką i obnażała swoje doły że było widać płećMyślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy..A co najlepsze to już wtedy nie lubił zdjęć i nie mam żadnego sensownego zdjęcia z usg..zawsze tak się ułożył że nie dało rady zrobić...i tak zastalo do dziś..w tej kwestii nie współpracuje ze mną
![]()