reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Co porabiacie? 😊 My dziś mieliśmy stroić choinkę, ale nie wyrobiliśmy się i jutro rano będziemy 😁 A teraz się bawimy i zaraz idziemy się ogarniać do spania 🙂
Zobacz załącznik 1343473
Młoda już śpi bo dziś miała dzień 2 marudzenia, ale i tak było lepiej niż wczoraj, drzemka była jedna a porządna bo 2,5h (godzinę w łóżeczku, resztę przy mnie leżała, ale sobie poleniuchowałam 😂) I tak ją przeciągnęliśmy do 18.30, aż ok 19 poszła spać. Zobaczymy jaka będzie nocka.
Jeżeli chodzi o choinkę, muszę zamówić sobie 40cm na półkę, albo gdzieś kupić jak będę na zakupach

Co porabiacie? 😊 My dziś mieliśmy stroić choinkę, ale nie wyrobiliśmy się i jutro rano będziemy 😁 A teraz się bawimy i zaraz idziemy się ogarniać do spania 🙂
Zobacz załącznik 1343473
O jaaaa ale słodka...i te włoski...🥰
No jaka ślicznotka 🤩Jasiek już właśnie zasnął i mam nadzieję że ten stan będzie trwał nieprzerwanie przez kilka najbliższych godzin 😁
Hehe miałam pisać to samo ale pobudka nr 1 już za nami:oops:

U nas też już błogo śpi, do pierwszej powinien być spokój😉
Ale zazdroszczę...do 1 toż to pół nocy będzie już prawie:)
Kiedyś moja tez tak miała...czekam aż wróci:)
czy u wszystkich jest już śnieg??? bo u mnie obiecują od tygodnia, coś tam popadało, ale samo błoto się zrobiło
Hehe śniegu nic nie widać a niby tylko go już miało być🤣

U nas nie wróci 😂 u nas będzie jak w zegarku pobudka 22/22.30 później o 1 i 5 albo wkradnie się i godzina 3 😂

czy u wszystkich jest już śnieg??? bo u mnie obiecują od tygodnia, coś tam popadało, ale samo błoto się zrobiło
No u nas jest, wczoraj tak dowalilo, że drogowcy nie dawali rady. Dziś lekki plus sieć troszkę ubyło ale w nocy ma być mróz i śnieg. Wyszłam dziś z młodym na chwilę ale nie szło wózkiem przejechać przez ten śnieg a chodniki coś słabo odśnieżone były na osiedlu 😱

reklama

No i która koleżanka rzuciła czar😁😉, przed chwilą był wrzask i na czterego już był 😅 na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej🤗

Do góry