reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No i która koleżanka rzuciła czar😁😉, przed chwilą był wrzask i na czterego już był 😅 na szczęście smoczek i ułożenie w pozycji do spania pomogło i śpi dalej🤗
To u nas dopiero zasnela 😜od 17.15 dopiero teraz sen mąż ją usypiania to myślałam że wyjdzie z siebie. Jak wcześniej sama zasypiała tak teraz na rączkach niestety. Muszę pomyśleć Jak ją od tego odzwyczaić

a propos fisher price: jakieś 2-3 tyg temu oglądaliśmy z mężem I kto to mówi, tak przy kawie w niedzielę rano był - film znają prawie wszyscy, rok 1989 - i dojrzałam tam elektroniczną nianię fisher price, taką prostą kostkę, dużych rozmiarów :) gdzie u nas w 1989 r. niania elektroniczna 🙉
Tez oglądałam xd ubranka z guessa🙄😁😁, powodzilo się haha😅

A ja jakiś czas temu zweryfikowałam swoje plany co do choinki. Miała być żywa, pachnąca... tak jak w zeszłym roku ale niestety z obecnym zachowaniem mojego syna jest to niemożliwe 😈w tym roku choinki nie będzie. Przystroję mieszkanie i tyle.. Drzewko w domu byłoby zbyt dużą atrakcją 😀
U nas na stojącą na podłodze nie ma opcji, by było wspinanie po niej jak po wszystkim, i brakuje mi by spadła na Nastkę i bombki się potłukły na niej. Tak więc planuje tylko taką symboliczną j jakieś właśnie ozdobniki zakupić. Predzej chce kupić lamki na balkon aby sobie przez okno mogła młoda popodziwiać 😃

My na świeta jedziemy do rodziców i tam będzie żywa choinka do sufitu. 2 czy 3 dni mogę go ogarnąć żeby nic nie zrobił sobie i choince 😀ale jakbym miała go pilnować 2 tyg i pomyślę sobie o tych spadających igłach i jak on tymi swoimi małymi nóżkami i rączkami zasuwa żeby zjeść to igliwie albo zakłuć się w oko... O nie nie.. Podziękuję 😆
U teściów również się nacieszy młoda choinką bo dziś już dziadek zapowiedział jej że zobaczy największą choinkę 😃

reklama
Do góry