reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Polozna tez się pytała kiedy urodziła moja mama - mnie i mojego brata podobno równo 2 tygodnie przed terminem…Również słyszałam, ze może coś tam genetyka ma jakiś wpływJa też sobie wkrecalam że to wody i aż dwóch lekarzy pytałamech. Tak to jest jak człowiek pierwszy raz zbliża się do porodu
Moja siostra mnie uświadomiła że ona urodziła 3 tygodnie przed terminem, ja też jestem wczesniakiem. Moja gin mówiła że jest to jakiś czynnik ryzyka ale u mnie nic się nie dzieje póki co. Za równo trzy tygodnie nam termin

PaulinaSol
Fanka BB :)
Dobrze że w mojej rodzinie genetyka nie ponowiła wagi bo moja mama urodziła się 5600 a jej brat 6000g [emoji23] moja pierwsza córka drobniutka, tylko 3600
Bakuś
Zaangażowana w BB
Dostanie antybiotyk, nie martw sieDziewczyny jestem podłamanawyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
![]()

Siedzę i wyjeDostanie antybiotyk, nie martw sie![]()

Nie umiem się uspokoić
Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBSDziewczyny jestem podłamanawyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
![]()

Dziękuję. Ja to z teorii wszytko wiem. Sama wcześniej posłałam dziewczyna że trzeba jechać odrazu po odejściu wód. Ale jak się teraz dowiedziałam że to mam taki strach mnie ogarnął że nie mogę sobie z nim poradzić. A później trzeba być dłużej w szpitalu?Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBSbądź spokojna, bo dzidzia czuje Twoj stres.
reklama
Nie jeszcze. Dziś odebrałam wyniki do lekarza idę w piątek. Mam tylko komentarz mojego lekarza w aplikacji (mam opiekę w luxmed) że wynik poza norma wymaga kosmultacji w trybie zwykłym.Też czekam na wyniki. Słyszałam że często wychodzi pozytywny. Nie martw się na zapas. Rozmawiałas z lekarzem już o tym ?
Podziel się: