reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Elo!!
Ja już wróciłam, odpuściłam jeden wykład, psychologia rozwojowa i osobowości nie zając - nie ucieknie :-D. Poza tym pojechałam do szkoły na 14:45 i się okazało że nie ma lektoratu bo babeczka na zwolnieniu do 30 kwietnia :sorry2:. Tak więc byłam dzisiaj tylko na jednym wykładzie, ale tym najgorszym, teoretyczne podstawy kształcenia (O.H.Y.D.A.).
Miałam smaka na piwko ale małż mi zabronił, mówiąc, że rano jadę do szkoły i nie mogę nic pić :dry:. Chyba mu coś ciężkiego na głowę spadło pod moją nieobecność :tak:
A w ogóle to okazało się, że muszę zapłacić 50 zeta kary za niezdanie indeksu w terminie :baffled:, do tego jeszcze muszę zapłacić za duplikat legitki (jakby to moja wina była, że mam teraz inne nazwisko i wszystkie dokumenty muszę wymieniać;-)). No i 1500 zł za II semestr :sorry2:
Dobra, może jeszcze później zajrzę do Was :-)

a ja wogole nei mialam ospy?/ hmm amam troche wiosenek,,,:tak:
to niedobrze Ewcia bo mozesz miec polpasiec jak sie zarazisz a to gorzej sie ejszcze przechodzi. Jak uslyszysz ze ktos na ospe choruje to jak ognia sie wystrzegaj! :no:

A ja mam juz luz, maz usypia Kubka :-) musze go tylko obudzic jak by i siebie uspil :-D

Tęskniłyście:-D
My dziś na dworzu byliśmy dużo:-) Michał pomagał mamusi drzewko wozić do piwnicy:-) Ale mam pomocnika małego.... Narobiłam się , porąbałam drzewo i rozpaliłam w piecu, za moment dzieciaki do spania wysyłam także na impre ok. 21 się melduję:-)
Iiwka biedna jesteś kochana, nie wiem co doradzić, może ta kolacja to dobry pomysł, trzymam kciuki oby było dobrze.
Sikorka ucałuj Adryjanka ode mnie biedaczek:-(
Bodzia jak zwykle młody super:-)
Madźka mój też śpi raz dziennie ok 13 zasypia i śpi zazwyczqaj 3 godzinki:-) I o 20 idzie spać i śpi do rana:-)
Agata super obiadek miałaś:-) Ja dziś znów się stołowałam u sis:-) haha
Ok o 21 się melduję do usłyszenia kochane:-)

reklama
a co Wy macie w tym garazu? hmmmm...

Ktorej dziecko mialo ospe? Mam ask w spr strupkow i kapania

M auto naprawia,a w zasadzie to przeklada silnik z jednego do drugiego no i oczywiscie synus z nim:sorry2:

zasypia o 21.30 i śpi do 8-9.00 z przerwami na jedzonko oczywiście:tak: od tej 9.00 rozrabia do 11.30 czyli spaceru. na spacerze jesteśmy ok 1,5-2h i większość tego czasu przesypia, ale po powrocie zaczyna się polka bo czas drzemki wybrał sobie od 15.30 do 17.30-18.00 i to wszystko:dry::dry:ale i tak jest nieźłe bo było gorzej - gdzieś tak odkąd skończył 1,5 miesiąca zaczał mi spać w dzień czesto ale po 10 - 15 minut:szok::szok: no masakra bo ciągle byłam uwiązana przy łóżeczku w zasadzie.
aaa zapomniałam napisać, że ta poobiednia drzemka Szymka też czasem w ogromnych wrzaskach i bólach przychodzi no na siłę praktycznie go przytulam, kołysanki śpiewam az nie zasnie...Taka jego uroda:dry::dry:

Wiesz, jak sobie tak przypomne to Igor tez mial taki okres.....ale to minęło i później spał wiecej w ciągu dnia

to niedobrze Ewcia bo mozesz miec polpasiec jak sie zarazisz a to gorzej sie ejszcze przechodzi. Jak uslyszysz ze ktos na ospe choruje to jak ognia sie wystrzegaj! :no:

A ja mam juz luz, maz usypia Kubka :-) musze go tylko obudzic jak by i siebie uspil :-D

NIe strasz!!! ja tez nie mialam ospy....co zrobie jak mi si edizecko rozchoruje????:dry::no:

M jeszcze w garazu Igorek juz wykapany biega jeszcze na chwilke i spac....do potem, mam nadzieje:dry:

Do góry