Dreamy
Fanka BB :)
Mialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcaleczy ja tu chlopaka widze?zaden ekspert ze mnie i nie wiem w ktorym tyg jestes ale chyba cos tam widac
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcaleczy ja tu chlopaka widze?zaden ekspert ze mnie i nie wiem w ktorym tyg jestes ale chyba cos tam widac
![]()
Tak być powinno ze usg prenatalne określa jak wyglada syt wtedy lekarz zaleca dalsza diagnostykę bądź nie. Po 35 rz warto tak czy i aczej zrobić pappe.Ja też tutaj się dowiedziałam o tych badaniach, ale czy to nie jest tak, że prenatalne są podstawowe, a jeśli na prenatalnych wyjdzie coś nie tak to wtedy zlecają kolejne badania o których piszecie?
![]()
lekarz , ufam kobiecie, więc nie dyskutuję, w poprzedniej ciąży tego nie robiłam. Nawet nie wiedziałam co to jest.Zmuszają? Kto?
dziewczyny nic nie pisałam, bo to przecież za wcześnie, ale lekarka pytała czy mam córki w domu, bo może być odmiana teraz, powiedziała, że coś obfite te płciowe wypustki, czy jakoś tak to nazwała, i można spekulować jedynie, że wyjdzie z tego nabiałMialam takie samo wrażenie, ale tez się nie znam wcale![]()
przepraszamyPiszecie o kawie i az mnie zmyliło. Mnie totalnie odrzuciło od kawy.
mi podobnie I do tego pięty strasznie mi popękałyMnie od paru dni suszy jakbym codziennie na kacu byławoda, woda z sokiem, soki, kompot z jabłek i gruszek jak sobie taki duży garnek zrobiłam to w dzień poszedł calutki ... skóra ciągle sucha, wargi zaczynają mi pękać
![]()
a o tym to już nie ma co gadaćmi podobnie I do tego pięty strasznie mi popękały
A cukier masz w normie?Mnie od paru dni suszy jakbym codziennie na kacu byławoda, woda z sokiem, soki, kompot z jabłek i gruszek jak sobie taki duży garnek zrobiłam to w dzień poszedł calutki ... skóra ciągle sucha, wargi zaczynają mi pękać
![]()