reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

HEJ WITAM WAS KOCHANE!!!!!

NO MĄŻ JEST I MAM KOMPUTER:-)

BYLISMY DZISIAJ U KARDIOLOG NA KONTROLI I JAK ZROBIŁA MU USG JEJ MINA WYGLĄDAŁA TAK:szok: A POTEM TAK:-)
KRYSTIANKA ORGANIZ TAK SIĘ ZACHOWUJE JAKBY NIGDY DZIECKO NIE MIALO OPERACJI I CORAZ BARDZIEJ WIERZY W TO ŻE MOŻE NIE BEDZIE POTRZEBNY W PRZYSZŁOŚCI NASTEPNY ZABIEG!!!!:tak::-):-D

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GRATULUJEMY I BUZIAKI:-):-):-):rofl2::rofl2:

reklama
Witam.....
U mnie znowu niezbyt ciekawie....M musial pojechac na weekend do W-wy, ale moj brat przyjechal, pomaga mi zajmowac sie Kuba, w nocy podaje go do karmienia, potem odklada, zarobil sniadanko, teraz zakupy, potem obiad...
A ja odpoczywam.....Bo niestety znowu zaczęłam w nocy krwawić
no.gif
realmad2.gif
I to o wiele mocniej niz poprzednie pare razy - tak jak podczas okresu
no.gif

Tyle ze po 5 minutach minelo...........
Rano zadzwonilam do mojej pani doktor.....................No i mam zalecenia, ze jesli sie powtorzy to do szpitala mam jechac, a jesli nie to poczekac do poniedzialku na to usg. Powiedziala, ze to czasem sie zdarza dlatego ze we wczesnej ciazy zarodek nie wypelnia calej macicy i w czasie kiedy przypadal termin miesiaczki moze tak byc - a teraz akurat 2 okres mialam dostac.
Najwazniejsze ze sie nie nasila i nie jest to czysta krew tylko taka lekko brązowa.
Duphastonu znowu mam brac wiecej................a spasmophen odstawic bo spac po nim nie moge, z to wiecej nospy.
No i znowu leze z tylkiem wyzej............
sorry2.gif

Zycze Wam milego weekendy :tak:

Witam.....
U mnie znowu niezbyt ciekawie....M musial pojechac na weekend do W-wy, ale moj brat przyjechal, pomaga mi zajmowac sie Kuba, w nocy podaje go do karmienia, potem odklada, zarobil sniadanko, teraz zakupy, potem obiad...
A ja odpoczywam.....Bo niestety znowu zaczęłam w nocy krwawić
no.gif
realmad2.gif
I to o wiele mocniej niz poprzednie pare razy - tak jak podczas okresu
no.gif

Tyle ze po 5 minutach minelo...........
Rano zadzwonilam do mojej pani doktor.....................No i mam zalecenia, ze jesli sie powtorzy to do szpitala mam jechac, a jesli nie to poczekac do poniedzialku na to usg. Powiedziala, ze to czasem sie zdarza dlatego ze we wczesnej ciazy zarodek nie wypelnia calej macicy i w czasie kiedy przypadal termin miesiaczki moze tak byc - a teraz akurat 2 okres mialam dostac.
Najwazniejsze ze sie nie nasila i nie jest to czysta krew tylko taka lekko brązowa.
Duphastonu znowu mam brac wiecej................a spasmophen odstawic bo spac po nim nie moge, z to wiecej nospy.
No i znowu leze z tylkiem wyzej............
sorry2.gif

Zycze Wam milego weekendy :tak:

Trzymaj się cieplutko oby wszystko było dobrze, a na pewno będzie :tak:

Witam!!! Witam!!!
Dla wszystkich Was ślę uśmiechy i dobre słowka...:tak:
Melduję że u nas wszystko po staremu. Nocki ciągle na stojąco. Myślę nawet żeby przenieść się na czas jakiś do Zuzki do pokoju, żeby bliżej mi było wstawać. Ale cieżko mi sie rozstać z moim m. Nie potrafię bez niego zasnąć i całą noc jest mi zimno.​

Kiedy umawiamy sie na jakiś spacerek wiosenny. Jakiś park, może w końcu ZOO. Czekam na propozycje:-)​

Kadia dobre wieśći...:tak: I tak juz pozostanie. A Krystianek niech rośnie zdrowo.​

Anetko uważaj na siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. I napewno będzie dziewczynka;-)​

Pusia a Twój Kacperek to tak szybko rośnie... Taką kruszynkę pamiętam z pierwszych Waszych zdjęć tutaj a teraz proszę jaki mężczyzna. Buziaki dla niego na te 5 miesięcy.​

Pozdrawiamy Was gorąco...​

Witam!!! Witam!!!
Dla wszystkich Was ślę uśmiechy i dobre słowka...:tak:
Melduję że u nas wszystko po staremu. Nocki ciągle na stojąco. Myślę nawet żeby przenieść się na czas jakiś do Zuzki do pokoju, żeby bliżej mi było wstawać. Ale cieżko mi sie rozstać z moim m. Nie potrafię bez niego zasnąć i całą noc jest mi zimno.​

Kiedy umawiamy sie na jakiś spacerek wiosenny. Jakiś park, może w końcu ZOO. Czekam na propozycje:-)​

Kadia dobre wieśći...:tak: I tak juz pozostanie. A Krystianek niech rośnie zdrowo.​

Anetko uważaj na siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. I napewno będzie dziewczynka;-)​

Pusia a Twój Kacperek to tak szybko rośnie... Taką kruszynkę pamiętam z pierwszych Waszych zdjęć tutaj a teraz proszę jaki mężczyzna. Buziaki dla niego na te 5 miesięcy.​

Pozdrawiamy Was gorąco...​

Kacperek pięknie dziękuje :tak::-)

WITAM WAS KOCHANE!!!!!

ANETKO - UWAZAJ NA SIEBIE I JAK BĘDZIESZ PO USG TO DJ ZNAĆ , ALE MAM NADZIEJĘ ŻE BEDZIE OK

ANIELAP- ZYCZE CI ABY JAK NAJSZYBCIEJ SKOŃCZYŁY SIE NOCE NA STOJĄCO:tak:, NO U MNIE JUZ TERAZ JEST SUPER IDZIESPAĆ O 18.30 , O 23 ZJADA BUTLE MLEKA, I SPI DO RANA , A DZISIAJ NAS OBUDZIŁA KLAUDIA O 9.30 A KRYSTIAN DALEJ SPAŁ DO 9.45:szok:

Witam was kochane, widze że u was w miare dobrze, Anetko uważaj na siebie i nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:u mnie w sumie bez zmian, mamę mam w domu i tak naprawde odeszło mi jeżdzenie do szpitala ale przybyło obowiazków pielęgniarki:-)leki, kropienie oczu o określonych porach i takie tam, lekarze mówią ze trzeba czasu i o ile nie bedzie komplikacji to powinno byc dobrze:tak:miejmy nadzieje że tak bedzie:tak:po raz kolejny sie przekonałam że jednak na klinikach są najlepsi lekarze:tak:Pusiu a o kompetencjach i bezsensownej biurokracji w służbie zdrowia moge wiele powiedzieć po moich ostatnich przejsciach:tak:do Zoo bym poszła, tylko teraz to musze sie jakos dograć i z pracą i z mężem żeby z mamą został w domu, ale myśle że uda mi się cos wykombinować:tak::-)tylko termin jakis poprosze:tak:pozdrawiam was bardzo mocno
kadia ciesze sie że wszystko wyszło dobrze:tak::-)

Witam was kochane, widze że u was w miare dobrze, Anetko uważaj na siebie i nie martw sie wszystko bedzie dobrze:tak:u mnie w sumie bez zmian, mamę mam w domu i tak naprawde odeszło mi jeżdzenie do szpitala ale przybyło obowiazków pielęgniarki:-)leki, kropienie oczu o określonych porach i takie tam, lekarze mówią ze trzeba czasu i o ile nie bedzie komplikacji to powinno byc dobrze:tak:miejmy nadzieje że tak bedzie:tak:po raz kolejny sie przekonałam że jednak na klinikach są najlepsi lekarze:tak:Pusiu a o kompetencjach i bezsensownej biurokracji w służbie zdrowia moge wiele powiedzieć po moich ostatnich przejsciach:tak:do Zoo bym poszła, tylko teraz to musze sie jakos dograć i z pracą i z mężem żeby z mamą został w domu, ale myśle że uda mi się cos wykombinować:tak::-)tylko termin jakis poprosze:tak:pozdrawiam was bardzo mocno
kadia ciesze sie że wszystko wyszło dobrze:tak::-)

KOCHANA ZOBACZYSZ BEDZIE OK, DZIELNA Z CIEBIE BABKA TYLE OBOWIAZKÓW:tak:

reklama
Witam Was weekendowo!!!
Siedzę sobie sama w domku, bo M niespodziewanie wybył na spotkanie z kolegami (czemu moje koleżanki nie są tak zdyscyplinowane?:baffled:), więc cóz robić-zerkam co u Was słychać:tak:
My też cały dzień byliśmy dzisiaj w trójkę. M w końcu nie poszedł do pracy:-) Pojechaliśmy później na obiad do teściów. Mała podczas zwiedzania podwórka upadła i zdarła sobie nosek-teraz wygląda naprawdę jak mały rozrabiaka:-p Teściowie byli trochę zmieszani, bo to pod ich opieką się stało, ale przecież jej nie pchnęli, tylko sama upadła:sorry2:

Bara-cieszę się, że Twoja mama już jest w domu-będzie dobrze, zobaczysz:tak:
Kadia-super, że badania tak pozytywnie wyszły:-)
Anielap-ja bardzo chętnie wybiorę się na spacerek lub do zoo-tylko do końca kwietnia, bo od maja do pracy;-) A nocki na stojąco bardzo dobrze znam-też to przerabiałam-minęło dopiero niedawno (a zaczęło się jak Basia miała 7 miesięcy:szok:)
Anetka-leż, leż........ Jesteśmy z Wami:happy:

Do góry