G
gość _199
Gość
Dobra nieważneMy mówimy o fizjo dla dzieci. Bo Marta mowila ze Kuba nie siada, a już ma 10 msc więc raczej powinna się wybrać z nim do fizjo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra nieważneMy mówimy o fizjo dla dzieci. Bo Marta mowila ze Kuba nie siada, a już ma 10 msc więc raczej powinna się wybrać z nim do fizjo
U mnie też tak było raz. Tyle krwi że aż się przestraszylamTak się młoda wczoraj wywaliła, że krew jej się z buzi lałai już nie wiedziałam czy z wędzidełka czy z zęba(dziąsła). Więc ta dzisiejsza wizyta u stomatologa całkiem fajnie się złożyła. Całe szczęście to wędzidełko i podobno nie ma się czym martwić, bo dziecko sobie w ten sposób samo je "podcina"
![]()
Ja się jeszcze cieszyłam, że młoda próbuje sama stać i ją nagrywałamU mnie też tak było raz. Tyle krwi że aż się przestraszylam
A nie możesz iść prywatnie z małym do fizjo ? Luty do pediatry, a kiedy dostaniesz się do fizjo...Nie bo u nas problem jest teraz w przychodni nie ma lekarzy przyjmuje tylko1lekarz na chorych i taka lipa jest a terminy zawalone są dopiero gdzieś termin na luty jest
Marta zadzwoń na teleporade i poproś o skierowanie. U mnie w Żorach jest ten cały ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci, ja czekałam na rehabilitację chyba z trzy tygodnie, ale tylko dlatego, że się tam lekarz u nich zwolnił.Nie bo u nas problem jest teraz w przychodni nie ma lekarzy przyjmuje tylko1lekarz na chorych i taka lipa jest a terminy zawalone są dopiero gdzieś termin na luty jest
Nic jej nie będzie, ttlko duzo strachu niestety.Ja się jeszcze cieszyłam, że młoda próbuje sama stać i ją nagrywałamwięc akurat ten piękny upadek mam uwieczniony
musi to być bardzo ukrwione miejsce, bo faktycznie idzie zawału dostać
a ja to taka panikara jestem...
![]()
Ja nie prasujęRemont mi się skończył jesteśmy zawalona totalnie tona prania parsowania i wogole mycia podłóg chyba z 10razy będę musiała myć![]()
u nas też zero zainteresowania choinką...Od wczoraj stoi choinka i zero zainteresowaniatzn podchodzi dotknie i idzie
![]()