reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak się młoda wczoraj wywaliła, że krew jej się z buzi lała 😳 i już nie wiedziałam czy z wędzidełka czy z zęba(dziąsła). Więc ta dzisiejsza wizyta u stomatologa całkiem fajnie się złożyła. Całe szczęście to wędzidełko i podobno nie ma się czym martwić, bo dziecko sobie w ten sposób samo je "podcina" 😅
U mnie też tak było raz. Tyle krwi że aż się przestraszylam

Nie bo u nas problem jest teraz w przychodni nie ma lekarzy przyjmuje tylko1lekarz na chorych i taka lipa jest a terminy zawalone są dopiero gdzieś termin na luty jest
Marta zadzwoń na teleporade i poproś o skierowanie. U mnie w Żorach jest ten cały ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci, ja czekałam na rehabilitację chyba z trzy tygodnie, ale tylko dlatego, że się tam lekarz u nich zwolnił.

reklama
Do góry