Andzia1892🙂
Zaciekawiona BB
Wypatrzyli płyn wolny w miednicy mniejszej. Na laparo wyszło ze to nie krew a jakiś płyn przesiakowy…Usg profilaktycznie 14.12 u jednego lekarza i konsultacja u drugiego 15.12.
I 16.12 zdecydowali sprawdzic laparo…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wypatrzyli płyn wolny w miednicy mniejszej. Na laparo wyszło ze to nie krew a jakiś płyn przesiakowy…Usg profilaktycznie 14.12 u jednego lekarza i konsultacja u drugiego 15.12.
Potwierdzam, przy poronieniu miałam jasnoróżowe plamienia, na początku w ogóle cztery dni krwawienia. Pokazał się pęcherzyk, ale po USG już zaczęłam krwawić na maksa. Jeśli plamienie jest brązowe, to albo pękło jakieś naczynko, albo musisz podszprycować się progesteronemJeśli to coś tobie pomoże (bo mi coś pomaga i daje nadzieję) to przy poronieniu miałam jasno różowe plamienie, jakby różowa woda. Teraz brązowy kolor. Pomoc puki nie ma żywo czerwonej krwi to jest nadzieja![]()
Mam wrażenie, ze ciąża jest bardzo młoda i za wcześnie na pecherzyk.Usg profilaktycznie 14.12 u jednego lekarza i konsultacja u drugiego 15.12.
Ale lekarze twierdzą ze przy takiej hcg musi być widać już…Potwierdzam, przy poronieniu miałam jasnoróżowe plamienia, na początku w ogóle cztery dni krwawienia. Pokazał się pęcherzyk, ale po USG już zaczęłam krwawić na maksa. Jeśli plamienie jest brązowe, to albo pękło jakieś naczynko, albo musisz podszprycować się progesteronem
Mam wrażenie, ze ciąża jest bardzo młoda i za wcześnie na pecherzyk.
Trudno zatem dyskutować z lekarzami.. mimo to, trzymam kciuki za pomyślny rozwój zdarzeń, żeby Twoje zdrowie i życie było bezpieczne.Ale lekarze twierdzą ze przy takiej hcg musi być widać już…
Miałam tak jakiś czas, dziś stwierdziłam że już jest ok. Ale tydzień temu to już myślałam o spodniach ciążowych żeby się nie cisnąćDziewczyny czy któraś z was też tak ma jak ja i jak sobie radzicie. A więc cokolwiek bym nie zjadła to jestem tak strasznie wzdeta że nie daje sobie rady brzuch dostaje jakbym była chyba w 3 miesięcu... Nawet nie wiem jak sobie z tym pomóc![]()
Z ta ciąża pozamaciczna to ja już sama nie wiem na swoim przykładzie co o niej myslec…Dziewczyny czasami mocniej mnie zakłuje ale tylko w prawym jajniku... czy to może być np. zwiastun ciąży poza macicznej? Czasami zaboli aż mnie w pół zegnie. Od wczoraj tak mam. 2/3x na dzień z minutkę trzyma
Lekarz powiedział dzisiaj ze to taki ciągły przeszywający brzucha ból.Z ta ciąża pozamaciczna to ja już sama nie wiem na swoim przykładzie co o niej myslec…
W jamie brzusznej zapewne, tam najtrudniej znaleźćDziewczyny powiedzcie mi gdzie ta ciąża może się znajdować skoro na usg nie widać jej ani w jamie brzusznej ani w jajnikach ani w jajowodach i co najgorsze w macicy tez nie….
Bo ja już nie mam pomysłów![]()