G
gość _199
Gość
Przeczytałam, że teraz się bierzeszTakze staje na nogi i rano biore sie za pieczenie orzechowca

Mi się tak spać chcesz młody zaczął wstawać o 6

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytałam, że teraz się bierzeszTakze staje na nogi i rano biore sie za pieczenie orzechowca
u nas dzisiaj pobudka o 5:15, pierwszy raz takie cośPrzeczytałam, że teraz się bierzesz
Mi się tak spać chcesz młody zaczął wstawać o 6potrzebuje tej dodatkowej godziny
![]()
Podziwiam że ty do pracy chodziszu nas dzisiaj pobudka o 5:15, pierwszy raz takie cośa o 6 wstaję do pracy, także zombi
![]()
Prywatny czy udało się państwowy znaleźć?Dołączam dzisiaj do grona niewyspanych... razem z Czarkiemjedziemy zaraz oglądać żłobek
![]()
Mojej siostry rysiu idzie po świętach do żłobka, bo siostra dobra pracę dostalaDołączam dzisiaj do grona niewyspanych... razem z Czarkiemjedziemy zaraz oglądać żłobek
![]()
I jak tam sylwia?Wydaje mi się, że to to..nie śpi. Obudziła się, wirgala nóżkami.. chyba swędzą..
w domu bym zwariowała chybaPodziwiam że ty do pracy chodziszmi się nie chce niczego szukać
ja bym poszła do pediatry to pokazać.Wydaje mi się, że to to..nie śpi. Obudziła się, wirgala nóżkami.. chyba swędzą..
Zależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzuchaw domu bym zwariowała chybanajgorzej wstać z łożka po takiej nocy, później już z górki