reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Ja właśnie kończę pakowanie prezentów na wigilię bo wystarczy, że na ostatnią chwilę kupowalismy
to chociaż zapakowane będę miała trochę wcześniej 
Ja również życzę Wam wesołych, radosnych Świąt, żeby otaczali was ludzie, którym zależy i zawsze pomogą w potrzebie. Żebyście żyły pod dostatkiem - nie tylko materialnym, ale także emocjonalnym. Żeby dzieciaczki rosły zdrowo, żeby Wam i rodzinie zdrowie dopisywało. Żebyście każdą przeszkodę i trudną sytuację w życiu przeszły dzielnie z głową podniesioną i wyszły jeszcze silniejsze. Wszystkiego dobrego dla Was i rodzinek!

Ja również życzę Wam wesołych, radosnych Świąt, żeby otaczali was ludzie, którym zależy i zawsze pomogą w potrzebie. Żebyście żyły pod dostatkiem - nie tylko materialnym, ale także emocjonalnym. Żeby dzieciaczki rosły zdrowo, żeby Wam i rodzinie zdrowie dopisywało. Żebyście każdą przeszkodę i trudną sytuację w życiu przeszły dzielnie z głową podniesioną i wyszły jeszcze silniejsze. Wszystkiego dobrego dla Was i rodzinek!
Załączniki
marta18691
Fanka BB :)
Drogie Mamusie i Niemowlaczki Słodziaczki
życzę nam Wszystkim zdrowych i bezstresowych Świąt abyśmy cieszyli się tym co nam dane, że nasze Kochane Szkraby już są z nami
, zdrowia którego Wszyscy potrzebujemy i dużo Nadziei, że jutro przyjdzie lepsze

G
gość _199
Gość
Wesołych świąt dziewczyny!
U nas sypie się wszystko po kolei, ale staram się jakoś po prostu przeżyć te święta.
U nas sypie się wszystko po kolei, ale staram się jakoś po prostu przeżyć te święta.
Kochana będzie lepiej zobaczysz. Odbijecie sobie pozniej z mamą!Wesołych świąt dziewczyny!
G
gość _199
Gość
Młody jeszcze w nocy gorączka, wymioty, auto nam padło więc jesteśmy uziemieni w domu, a zero zakupów, bo myślałam że będziemy mieć jedzenie z wigilii, teściowa i moja mama zawsze dają jak dla wojskaKochana będzie lepiej zobaczysz. Odbijecie sobie pozniej z mamą!

reklama