EwelinaW
Fanka BB :)
Ja biorę 0.8 ale mam mutacje, do tego biorę witaminy mama dha premiumDziewczyny, jakie bierzecie witaminy? Czy któraś bierze metylowany kwas foliowy? Jak go wtedy łączycie z tymi ciążowymi witaminami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biorę 0.8 ale mam mutacje, do tego biorę witaminy mama dha premiumDziewczyny, jakie bierzecie witaminy? Czy któraś bierze metylowany kwas foliowy? Jak go wtedy łączycie z tymi ciążowymi witaminami?
Na szczęście u mnie jest powietrze jeszcze w miarę czyste. Mieszkam na Kaszubach i naprawdę można wychodzi i powdychac. Właśnie jak jest tak mroźnie wskazane wyjść tyle że trzeba się ubrać i nie łazić że aż nóg i rąk nie czuć.Można !nawet male dzieci spokojnie mogą do ok 10 stopni. Nam i -15 nie zaszkodzi tyle ze wtedy zazwyczaj jest już syfne powietrze …
Też już chciałam to zaproponować za chwilę będziemy mówić już o bardziej prywatnych sprawach, może wymieniać się jakimiś zdjęciami, badaniami, a i przez nieuwagę może gdzieś jakieś dane któraś pokazać.Też tak miałam w pierwszej ciąży, ale niestety w każdej kolejnej był już większy, do tego cc i krótkie odstępy między nimi chyba już nieodwracalnie zmieniły mój brzuch.
Dziewczyny, wrócę do tematu wątku prywatnego. Wydaje mi się, że powoli mamy już komplet, wiec może warto rozważyć jego założenie w niedalekiej przyszłości? Za niecałe 2 tygodnie będę robiła badania, poznam płeć, ale nie chciałabym pisać o wynikach w miejscu, do którego każdy ma dostęp.
Mnie sie po pierwszej tak rozeszły, ze caly czas wygladam jakbym byla w ciąży, chodzilam do fizjo uroginekologicznego, ale mialam male zaparcie w tych ćwiczeniach [emoji15] teraz chyba sie wybiore jakos niedlugo, moze uda sie, zeby nie doprowadzic do wiekszego rozejscia..Mnie po drugiej ciąży rozeszly się bardzo mięsnie brzucha. Próbowałam cwiczyć i to naprawić, ale nie osiągnęłam za wiele w efekcie ja juz teraz wyglądam jakbym byla w 5-6 mcu ciąży [emoji2960]
Pewnie Cię otejpuje - zawsze to jakieś zabezpieczenieMnie sie po pierwszej tak rozeszły, ze caly czas wygladam jakbym byla w ciąży, chodzilam do fizjo uroginekologicznego, ale mialam male zaparcie w tych ćwiczeniach [emoji15] teraz chyba sie wybiore jakos niedlugo, moze uda sie, zeby nie doprowadzic do wiekszego rozejscia..
Dziewczyny, a ma ktoras termin na koniec sierpnia? Bo u mnie pokazuje 26.08 to wszystkie beda rozpakowane juz [emoji23]
Hej! To ja też się nieśmiało witam. Z OM termin powinnam mieć na 31.08, a dziś mija 4t5dTeż już chciałam to zaproponować za chwilę będziemy mówić już o bardziej prywatnych sprawach, może wymieniać się jakimiś zdjęciami, badaniami, a i przez nieuwagę może gdzieś jakieś dane któraś pokazać.
Mnie sie po pierwszej tak rozeszły, ze caly czas wygladam jakbym byla w ciąży, chodzilam do fizjo uroginekologicznego, ale mialam male zaparcie w tych ćwiczeniach [emoji15] teraz chyba sie wybiore jakos niedlugo, moze uda sie, zeby nie doprowadzic do wiekszego rozejscia..
Dziewczyny, a ma ktoras termin na koniec sierpnia? Bo u mnie pokazuje 26.08 to wszystkie beda rozpakowane juz [emoji23]